Stuur uw sport & nieuws berichten in naar    www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws         www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws         www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws        Stuur uw sport & nieuws berichten in naar        www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws        
 
 


Boxteldigitaal
sport
&
nieuws

 

 
 
 
 
 
 

 

 

 

 
 
 

 

Biljard Kaderteam ’t Wapen v. Liempde
 

 

Kaderteam ’t Wapen v. Liempde in een dip.

De afgelopen twee weken waren voor het kaderteam van ’t Wapen van Liempde/regiobank verre van succesvol. Zowel De Hazelaar 1 als De Hazelaar 2 waren veel te sterk voor de Liempdenaren.
Tegen het eerste team uit Rosmalen werd met 8-0 verloren maar speelde Martien v.d. Tillaart een uitstekende partij. Echter zijn tegenstander speelde de pot in vier beurten uit met een moyenne van 70.00 en een hoogste serie van 125. Martien produceerde een serie van 124 en speelde gemiddeld 48.00 maar kon tegen het geweld van Alex Ulijn niet op.
Tegen het tweede team werd met 6-2 verloren en was Leo van Hastenberg de enige die won. Hij maakte zijn 120 caramboles vol in 13 beurten met een moyenne van 9.23.

Ton Rovers zal in het weekeinde van 9 t/m 11 november zijn opwachting maken op een Nederlands kampioenschap. De kaderspeler van ’t Wapen v. Liempde zal uitkomen in de ankerkader klasse 38/2 eerste klasse. De wedstrijden vinden plaats in Oegstgeest en hopelijk kunt u de volgende week mooie successen lezen in de diverse media.

 

Auteur : E van Eijndhoven
Meer biljard nieuws >>>>


06-11-2012
 
 
Biljard het wapen van Liempde
 
 
 
  

 

 

 
  
 

 
 
 

 

 

 
 
 
 
 
 
 
copyright © www.boxteldigitaal .nl (hoby)