Stuur uw sport & nieuws berichten in naar    www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws         www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws         www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws        Stuur uw sport & nieuws berichten in naar        www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws        
 
 


Boxteldigitaal
sport
&
nieuws

 

 
 
 
 
 
 

 

 

 

 
 
 

 

Wapen van Liempde wint van Kampioen
 

 

Wapen v. Liempde wint van kampioen.

 

Het libreteam van biljartvereniging ’t Wapen van Liempde/regiobank heeft afgelopen week de kampioen van de C2-klasse poule C verslagen. Thuis namen zij het op tegen het team van DVS/De Zwaan. Het werd uiteindelijk een closetfinish maar de Liempdse ploeg won met 29-28.
De openingspartij werd gewonnen door Theo v.d. Dungen. Hij herstelde zich goed van een paar mindere weken en maakte zijn 50 caramboles in 37 beurten met een moyenne van 1.35. Ook Christ van Roosmalen wist vervolgens te winnen door zijn 50 caramboles te maken in 32 beurten, 1.56 gemiddeld. In de laatste partij kwam Erwin van Eijndhoven net 2 caramboles tekort om de maximale score voor zijn team te pakken maar met 9 punten en een moyenne van 2.00 was de overwinning toch een feit. Hij maakte er 54 in 27 beurten.
Het kaderteam speelde in zijn laatste wedstrijd een remise tegen Brand dat de punten nodig had voor een plaats in de play-offs. In de eerste wedstrijd speelde Piet Leermakers een gewonnen partij, hij maakte zijn 110 caramboles in 11 beurten precies 10.00 gemiddeld. Leo van Hastenberg vervolgens leed een nederlaag. In 11 beurten speelde hij 84 caramboles bij elkaar en noteerde zo een moyenne van 7.64. Ton Rovers zette zijn team vervolgens weer op voorsprong met 160 caramboles in 14 beurten en een moyenne van 11.43. In de laatste partij werd Martien v.d.Tillaart verslagen en bleef steken op 138 caramboles in 13 beurten. Dat is een gemiddelde van 10.62.

Bron : ’t Wapen v. Liempde
Auteur : Erwin van Eijndhoven
Meer biljart nieuws >>>>


15-04-2012
 
 
Wapen van Liempde
 
 
  

 

 

 
  
 

 
 
 

 

 

 
 
 
 
 
 
 
copyright © www.boxteldigitaal .nl (hoby)