Stuur uw sport & nieuws berichten in naar    www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws         www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws         www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws        Stuur uw sport & nieuws berichten in naar        www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws        
 
 


Boxteldigitaal
sport
&
nieuws

 

 
 
 
 
 

 

 

 

 
 
 

 

Bridge
 

 

Is bridgen iets voor u?

Informatieavond Bridge maandag 12 januari.
De drie bridgeclubs van Boxtel die aangesloten zijn bij de Nederlandse Bridgebond starten vanaf 19 januari met een gezamenlijke bridgecursus voor beginners van 12 lesavonden.

De basis van bridge
Bridge wordt gespeeld met vier personen en 52 kaarten. Je speelt met je partner die tegenover je zit tegen twee tegenstanders. Tijdens het spelen legt iedere speler om de beurt een kaart op tafel. Degene die de hoogste kaart heeft neergelegd, wint de slag. Op elk spel probeer je samen meer slagen te maken dan de tegenstanders.

Informatieavond
Om te kijken of Bridge iets voor u is wordt op maandagavond 12 januari van 20.00-21.30 in Restaurant Lotus, Breukelsestraat 34 te Boxtel  een informatieavond  gegeven. De avond is zeker een aanrader voor iedereen die wel eens heeft overwogen om te gaan bridgen. Daarbij denken we ook aan rikkers, omdat de ervaring leert dat rikkers niet alleen goede bridgers worden, maar ook dat bridgers die hebben leren bridgen beter gaan rikken. Ook zal op deze avond de mogelijkheid om op internet te oefenen besproken worden.

Tijdens deze informatie wordt besproken:

  • Waarom bridge zo leuk is en wat de basis is
  • Op welke wijze de bridgelessen gegeven worden
  • Wat voor materialen u mee naar huis krijgt om thuis verder te oefenen
  • Hoe u vanaf les 1 al op het internet kunt oefenen
  • Hoe de drie Boxtelse Bridge clubs (Bridgeclub Revanche, Bridgeclub Boxtel en Bridgeclub Liempde) u na de cursus verder willen begeleiden als aparte beginnersgroep)
  • Al uw vragen die u met betrekking tot bridgen heeft.

Laat u zich informeren tijdens deze gratis kennismakingsavond. U hoeft zich niet aan te melden, maar wel graag om 20.00 uur aanwezig.

Voor meer informatie kunt u terecht bij
Ton Walbeek, onderwijsadviseur bridgedistrict Maasland en Meijerij (0411-676278)

Auteur Johan van de Vorstenbosch


05-01-2015
 
 
Bridge
 
 
 
Bekijk de foto`s >>>>

Blijf op de hoogte van sport & nieuws en volg www.boxteldigitaal .nl op instagram, twitter of like ons via facebook



 

 

 

 
 



 
 

 
 
 

 

 

 
 
 
 
 
 
 
copyright © www.boxteldigitaal .nl (hoby)