Stuur uw sport & nieuws berichten in naar    www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws         www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws         www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws        Stuur uw sport & nieuws berichten in naar        www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws        
 
 


Boxteldigitaal
sport
&
nieuws

 

 
 
 
 
 
 

 

 

 

 
 
 

 

2e wedstrijd voor Boxtelse darters de Zweverkes
 

 

2e wedstrijd voor Boxtelse darters de Zweverkes

Op woensdagavond werd in Café De Unie in Den Bosch de 2e wedstrijd van de Zweverkes gespeeld. Rond kwart over 8 begon de gezellige avond met een goede en knappe 2-0 Overwinning van Marise op Dieter. Daarna kreeg Peer zoals hij zelf zei "Dartles" .. In no-time was het 2-0 voor Patrick. Die ook nog even tussendoor een 116 finish liet noteren. Vervolgens in een kwalitatieve zeer slechte partij wist Jaap met 2-1 te winnen van  Adriaan. Als Laatste mocht Adrie tegen Marc. Deze wedstrijd werd een 2--0 prooi voor Marc, welke ook nog even een 112 finish noteerde.

De tactics en de 501 koppels gingen op de 501 partij van Jaap en Peer allemaal naar de Tegenstander. Dus de Bierronde werd begonnen met een 5-3 achterstand. Ach de winst mocht dan voor de Pijlen Keilers zijn, De Zweverkes besluiten graag een gezellige avond met een gratis biertje. De Bierronde werd dan ook door De Zweverkes gewonnen. Al met al een verloren wedstrijd met 5-4, maar wederom een hele gezellige avond.

Donderdag 27 juni is de volgende wedstrijd van De Zweverkes in Café De Nozem in Boxtel.

Auteur : Jaap Draaijer
website http://zweverkes.webs.com
Meer dart nieuws >>>>


19-06-2013
 
 
De Zweverkes
 
 
 
Bekijk de foto`s >>>>

Blijf op de hoogte van sport & nieuws en volg www.boxteldigitaal .nl op twitter of like ons via facebook 

 

 

 
  
 

 
 
 

 

 

 
 
 
 
 
 
 
copyright © www.boxteldigitaal .nl (hoby)