Stuur uw sport & nieuws berichten in naar    www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws         www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws         www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws        Stuur uw sport & nieuws berichten in naar        www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws        
 
 


Boxteldigitaal
sport
&
nieuws

 

 
 
 
 
 
 

 

 

 

 
 
 

 

Michael van Gerwen winnaar Premier League darts 2013
 

 

Michael van Gerwen winnaar Premier League darts 2013

Donderdag 16 mei wist de 24 jarige Michael van Gerwen de Premier League of Darts finale te bereiken door James Wade met 4-8 te verslaan. Michael van Gerwen maakte het verschil al in de  beginfase van de wedstrijd te maken door James Wade tot drie keer toe te breaken.

In de finale trof Michael van Gerwen de zestienvoudige wereldkampioen Phil Taylor treffen die deze avond Raymond van Barneveld versloeg.  In deze een sidderende spannende finale waar Michael op een 2-5 achterstand kwam wist hij na de break hard terug te slaan. Als debutant en als eerste Nederlander in de geschiedenis van de Premier league of darts wist Michael van Gerwen dit toernooi op zijn naam te schrijven met een 8-10 overwinning.

Meer dart nieuws >>>>


16-05-2013
 
 
Premier League darts 2013
 
 
 
 

Blijf op de hoogte van sport & nieuws en volg www.boxteldigitaal .nl op twitter of like ons via facebook 

 

 

 
  
 

 
 
 

 

 

 
 
 
 
 
 
 
copyright © www.boxteldigitaal .nl (hoby)