Stuur uw sport & nieuws berichten in naar    www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws         www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws         www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws        Stuur uw sport & nieuws berichten in naar        www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws        
 
 


Boxteldigitaal
sport
&
nieuws

 

 
 
 
 
 
 

 

 

 

 
 
 

 

Davy van de Zande wint darttoernooi
 

 

Darttoernooi winst voor Davy van de Zande

Op zaterdagavond 10 mei rond de klok van 19.45 is het 1e Comsche Open van start gegaan. Met een deelnemersveld van 35 heren en 3 dames mocht de wedstrijdleiding niet klagen. Vooral niet gezien het grote aanbod aan toernooien in de Regio. Rond de klok van 22.00 uur Waren de poulefases ten einde. hierna mochten alle deelnemers afhankelijk van hun prestaties, de winnaars- of verliezersronde in.
Dit alles leidde er toe dat er rond de klok van 23.45 een finale gespeeld werd in de Winnaarsronde tussen Davy van der Zande en Andre Steenbakkers. Een hoogstaande partij, die uiteindelijk toch relatief makkelijk met een 5-2 zege naar Davy ging.

In de verliezersronde ging de eindstrijd tussen Marcel Peijnenburg en Arnold Walravens. Hier Wist Marcel de eindstrijd in zijn voordeel te beslechten met 4-0.

Uitslag Volledig:
Wr
1 Davy vd Zande
2 Andre Steenbrekers
3 Jan van Gerwen / Antwan van Weert

VR
1 Marcel Peijnenburg
2 Arnold Walravens
3 Rob Toonen / Gerard Grandia
HF 120 Michal Gomolka
Al met al een vlot verlopen toernooi waar spelers en wedstrijdleiding met een tevreden en sportief gevoel op terug kijken. Binnenkort een 2e Comsche Open. Datum wordt nog nader bepaalt.

Auteur Jaap den Draaier
Meer dart nieuws >>>>


11-05-2014
 
 
Darten
 
 
 
 

Blijf op de hoogte van sport & nieuws en volg www.boxteldigitaal .nl op twitter of like ons via facebook 

 

 

 
  
 

 
 
 

 

 

 
 
 
 
 
 
 
copyright © www.boxteldigitaal .nl (hoby)