Stuur uw sport & nieuws berichten in naar    www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws         www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws         www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws        Stuur uw sport & nieuws berichten in naar        www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws        
 
 


Boxteldigitaal
sport
&
nieuws

 

 
 
 
 
 
 

 

 

 

 
 
 

 

Brabantse dart kampioenschappen
 

 

Darttalent Hennie Schelle verliest finale Brabantse kampioenschappen.

Vrijdag 26 september vond de Brabantse  kampioenschappen darten plaats. Voor Boxtels talent Hennie Schelle was dit een prima gelegenheid om zich als aan komend talent te presenteren op  dit toernooi. De voorronden verliepen uitstekend voor hem. Het gemiddelde per drie pijlen was erg goed en Schelle ging al snel door via de kwart- , halve finale naar de grote finale. Op zich al een verdienste op zich, maar de focus van dit talent zat hem toch op de finale van dit toernooi.

In deze finale trad hij aan tegen het Bosche  talent Paul Kuys, ook deze spelers ontwikkeld zich enorm snel in deze sport. Schelle was ook alles aangelegen om deze finale te winnen. Kuys stond zeer ontspannen aan de okkie en liet het talent Schelle al snel wankelen op zijn voetstuk .Schelle begon steeds meer aan zich zelf te twijfelen en gooide op dat moment geen enkele dubbel meer uit. Helaas verloor hij deze wedstrijd en het Bosche talent Kuys mag zich dan ook de terechte kampioen  noemen. Al met al een prima prestatie op zich voor Hennie Schelle.


Auteur F Hermans
Meer Dart nieuws >>>>


26-09-2014
 
 
Hennie Schelle
 
 
 
 

Blijf op de hoogte van sport & nieuws en volg www.boxteldigitaal .nl op twitter of like ons via facebook 

 

 

 
  
 

 
 
 

 

 

 
 
 
 
 
 
 
copyright © www.boxteldigitaal .nl (hoby)