Stuur uw sport & nieuws berichten in naar    www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws         www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws         www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws        Stuur uw sport & nieuws berichten in naar        www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws        
 
 


Boxteldigitaal
sport
&
nieuws

 

 
 
 
 
 
 

 

 

 

 
 
 

 

14e Editie open Boxtel darttoernooi
 

 

Kim Huijbrechts wint 14e editie open Boxtel

De 14e editie van het open Boxtel Darttoernooi stond in het teken van veel Belgische deelnemers die het de Nederlandse darttop erg moeilijk maakte. Bij deze editie met ruim 200 darters en ruim 100 koppels bleek maar weer eens dat de open Boxtel zijn plaats verdiend heeft op de dartkalender. Na een spannende wedstrijd won Kim Huijbrechts de finale door Jermai Heijmans te verslaan. De derde plaats was ook voor een Belgische deelnemer Sven Wens die Stefan Depré achter zich liet. Bij het koppeltoernooi ging België ook met de winst aan de haal . Dimitri van de Berg met het grootste Belgische 18 jarige talent op dit moment, Mike den Decker, versloegen in de finale Wilco Vermeulen en Corné van Mastricht. Derde werd oud Boxtelnaar Dick van Dijk met koppelgenoot Marco Voss, die Leo Hendrickx en Ricardo Zijtveld voor bleven.

Hoogste uitgooi op het toernooi was 157 door Mike den Decker.De verliezersronde was ook een prooi voor de belg Mike den Decker. In de ochtend uren was de jeugd-editie van het Open Boxtel van start gegaan. Hier deden ook maar liefst ruim 80 jonge darters voor de toekomst aan mee. Zij kwamen niet alleen uit Boxtel, maar ook uit Oost-Brabant en Gelderland.

De uitslagen hier waren:
Tot en met 10 jaar: 1e Kiana Frauenfeller, 2e Lars Strik,3e Niek van Breugel,4e Kjell Verbruggen
11 – 12 jaar: 1e Jerry Kaldenburg,2e Bart Rutten,3e Pike van de Berg,4e Oliver Kemps
13 – 14 jaar: 1e Stijn van de Sande,2e Luuk Timmers,3e Bo Spanjers,4e Bart Stokkermans
15 – 16 jaar: 1e Rick van de Steen,2e Mitchel van der Heijden,3e Pieter van Bragt,4e Yannik van Asveld
Zoals elke editie zal de volgende 15e OPEN BOXTEL gehouden worden op de 4e zondag van januari. In 2015 betekent dit zondag 25 januari.


Auteur Cor Hogenboom
Meer dart nieuws >>>>


26-01-2014
 
 
Kim Huijbregs wint 14e editie
 
 
 
Bekijk de foto`s >>>>

Blijf op de hoogte van sport & nieuws en volg www.boxteldigitaal .nl op twitter of like ons via facebook 

 

 

 
  
 

 
 
 

 

 

 
 
 
 
 
 
 
copyright © www.boxteldigitaal .nl (hoby)