Stuur uw sport & nieuws berichten in naar    www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws         www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws         www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws        Stuur uw sport & nieuws berichten in naar        www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws        
 
 


Boxteldigitaal
sport
&
nieuws

 

 
 
 
 
 
 

 

 

 

 
 
 

 

Joop's Ranking 2014-2015
 

 

Quang van Elderen oppermachtig!

De tweede middag van Joop's Ranking 2014-2015 was de dag van de nieuwkomers. Drie spelers maakten hun debuut op de ranking. Met 17 deelnemers in totaal werd gestart in de poulefase. Ronald Wijgergangs moest met een blessure afhaken waardoor alle overige spelers doorgingen naar de knock-outfase in een winnaars- en een verliezersronde. De winnaarsronde werd gewonnen door Quang van Elderen die in de finale debutant Roy Bouwman met 5-1 versloeg.

De verliezersronde kwam op naam van Jeffry Renders die Alex Voermans met 4-1 terugwees. Er werden deze middag 2 180-ers gegooid. De hoogste finish kwam met 110 op naam van Alex Voermans. In de tussenstand gaat Jan van Gerwen aan de leiding met 35 punten, gevolgd door Quang van Elderen met 31 punten en Rinus Pomper met 24 punten. De volgende ranking is op vrijdag 2 januari 2015, aanvang 19.00 uur!

Auteur Arien Egge
Meer dart nieuws >>>>


16-11-2014
 
 
Joop's Ranking 2014-2015
 
 
 
 

Blijf op de hoogte van sport & nieuws en volg www.boxteldigitaal .nl op instagram, twitter of like ons via facebook 

 

 

 
  
 

 
 
 

 

 

 
 
 
 
 
 
 
copyright © www.boxteldigitaal .nl (hoby)