Stuur uw sport & nieuws berichten in naar    www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws         www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws         www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws        Stuur uw sport & nieuws berichten in naar        www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws        
 
 


Boxteldigitaal
sport
&
nieuws

 

 
 
 
 
 
 

 

 

 

 
 
 

 

“the Legends” naar BDC 2e divisie
 

 

Dart team “the Legends” promoveert naar BDC 2e divisie

Zaterdag 31mei vonden er bij Handboogvereniging L’Union promotie wedstrijden van de Darts bond de BDC plaats. Het Dart team van Coach Marco Voets ‘’The Legends’’ kon vandaag alsnog promotie maken naar de 2e divisie.“The Legends’’ werden dit seizoen op een punt na geen kampioen in de derde klasse maar konden vandaag alsnog promoveren naar de 2e Divisie.Maar dan moest er eerst gestreden worden tegen alle nummers twee van de derde Divisie in een poule met tegenstanders ‘’De Comsche Hoeve’’ en ‘’Stix’’. De eerste partij was tegen ‘’De Comsche Hoeve’’ van captain Renzo Dielemans zijn team werd met 5-2 verslagen.

Tegen ‘’Stix’’ werd er met 4-3 verloren maar omdat “ De Comsche Hoeve “ ook haar tweede partij had verloren en een team niet was komen opdagen promoveerde ‘’The Legends’’ samen met ‘’Stix”’naar de tweede Divisie. Coach Marco Voets kon niet anders dan trots zijn op zijn mannen en bedankte zijn team dan ook voor bewezen diensten.

Namens ‘’The Legends” willen wij al onze Supporters en natuurlijk onze sponsor Martien en Janneke van Zon van ‘’Mikies Snackroom’’ bedanken.
2e Divisie BAM here we come.......

The Legends,
Captain: Marco Voets, William van Houtum, Peter van de Staak,Hennie Schelle,Pascal Overdijk, Maarten van de Pasch, Tinus Karssemakers en Michael Ossenblok.

Meer dart nieuws >>>>
Auteur Michael Ossenblok


31-05-2014
 
 
“the Legends” naar BDC 2e divisie
 
 
 
Bekijk de foto`s >>>>

Blijf op de hoogte van sport & nieuws en volg www.boxteldigitaal .nl op twitter of like ons via facebook 

 

 

 
  
 

 
 
 

 

 

 
 
 
 
 
 
 
copyright © www.boxteldigitaal .nl (hoby)