Stuur uw sport & nieuws berichten in naar    www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws         www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws         www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws        Stuur uw sport & nieuws berichten in naar        www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws        
 
 


Boxteldigitaal
sport
&
nieuws

 

 
 
 
 
 
 

 

 

 

 
 
 

 

Tim Verhoof winnaar Joop's Ranking 2013-2014
 

 

Tim Verhoof winnaar Joop's Ranking 2013-2014

Op een prachtige lentedag begonnen zondag 18 mei 2014 om 13.00 uur de beste zestien darters uit de voorrondes aan de finaledag van Joop's Ranking 2013-2014. Na de poulewedstrijden volgden de winnaars- en de verliezersronde. De verliezersronde werd gewonnen door de oude rot in het vat, Rinus Pomper. Hij versloeg Jaap Draaijer in de finale met 5-2. De kleine finale (3/4 plek)kwam op naam van Louis Solon die Johan v.d. Biggelaar me 4-0 versloeg.
De winnaarsronde werd enigszins verrassend een prooi voor Tim Verhoof die Antwan van Weert met 2-1 in sets versloeg. De derde plek in de winnaarsronde werd gewonnen door Jan van Gerwen die Davy Lommers met 5-4 op zij zette.

Op deze hoogstaande middag werden 6 finishes van 100+ gegooid en 7 keer verscheen de maximale score van 180 op het bord.

Eindstand winnaarsronde:
1. Tim Verhoof
2. Antwan van Weert
3. Jan van Gerwen

Eindstand verliezersronde:
1. Rinus Pomper
2. Jaap Draaijer
3. Louis Solon

Na de prijsuitreiking en enkele ludieke prijsjes van Alex Voermans, keek de organisatie terug op wederom een geslaagde ranking! 

Auteur Ariën Egge
Meer dart nieuws >>>>


18-05-2014
 
 
Tim Verhoof winnaar Joop's Ranking 2013-2014
 
 
 
 

Blijf op de hoogte van sport & nieuws en volg www.boxteldigitaal .nl op twitter of like ons via facebook 

 

 

 
  
 

 
 
 

 

 

 
 
 
 
 
 
 
copyright © www.boxteldigitaal .nl (hoby)