Stuur uw sport & nieuws berichten in naar    www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws         www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws         www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws        Stuur uw sport & nieuws berichten in naar        www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws        
 
 


Boxteldigitaal
sport
&
nieuws

 

 
 
 
 
 

 

 

 

 
 
 

 

Unieke Dartbeleving in Boxtel?
 

 

Unieke Dartbeleving in Boxtel?

In de eerste helft van april is er een mogelijkheid om 3 wereldtoppers van de WDF/BDO naar Boxtel te halen. Bekende namen zijn bereid om Boxtel aan te doen en hun dartkunsten middels demonstratie partijtjes te laten zien. Ook gooien met chopsticks en darts voorzien van een rietje zijn zoals trucs die op de planning staan.

Tony West , Andy Fordham (The Viking) en Ted Hankey (The Count) zijn bereid om een avond te vullen met genoemde demo's. Ook spelen zij enkele partijen tegen mensen uit het publiek.
Al met al een leuke avond. Echter is het tot op heden niet gelukt om een passende accommodatie te vinden. Ook de benodigde financiƫn om de heren over te laten komen met een bekende MasterCaller die hen begeleid, zijn nog niet rond.
Dat het een haalbaar idee is, bevestigd Jaap Draaijer. Hij heeft nauwe contacten met het management, en geeft ook aan dat het een kwestie is van lef.

"Het kost inderdaad het nodige aan investering. Maar het is wel de uitgelezen kans om je bedrijf op de kaart te zetten. Media aandacht voldoende, en een ideaal platform om geld op te halen voor een goed doel. Voldoende mogelijkheden om de investering eruit te halen. Ticket-verkoop of loterijen e.d. zijn zo maar wat suggesties.
Juist nu de dart-sport in de lift zit en er in Boxtel een groei in de sport zit, is dit het moment om zo'n kans te pakken. Kortom, voor de Horeca een kans om zich te profileren in de dartwereld. Of voor een Bedrijf om naamsbekendheid te genereren middels een Sponsoring. Uiteraard zijn de mannen bereid om PR terug te geven middels de nodige foto-momenten e.d."
Welk bedrijf of welke kroeg ziet er iets in om het darten nog meer op de kaart te zetten in Boxtel? Voor de mogelijkheden kunt u contact op nemen met: Jaap Draaijer jaapdr@gmail.com
beschikbare dagen zijn 7, 9 en 10 april

Auteur Jaap Draaijer
Meer dart nieuws >>>>


12-02-2014
 
 
Unieke Dartbeleving in Boxtel?
 
 
 
 

Blijf op de hoogte van sport & nieuws en volg www.boxteldigitaal .nl op twitter of like ons via facebook



 

 

 

 
 



 
 

 
 
 

 

 

 
 
 
 
 
 
 
copyright © www.boxteldigitaal .nl (hoby)