Stuur uw sport & nieuws berichten in naar    www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws         www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws         www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws        Stuur uw sport & nieuws berichten in naar        www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws        
 
 


Boxteldigitaal
sport
&
nieuws

 

 
 
 
 
 
 

 

 

 

 
 
 

 

Eierkoppeltoernooi 2014
 

 

Gelegenheidsduo van Boxtel / Kluss wint Eierkoppeltoernooi 2014

Op een heel wat warmere Tweede Paasdag dan die van 2013 stonden rond het middaguur 14 koppels klaar om te gaan strijden voor de winst op het traditionele jaarlijkse Eierkoppeltoernooi darten in Café het Geveltje in Boxtel. Onder de deelnemers enkele gerenommeerde darters als Tommy Legius, Erwin van Boxtel en Jeffry Renders, maar ook jonge talenten als Stan Vessies, Dennis van Hamond en Marko van Someren lieten zich zien. Op 3 dartbanen werd er gegooid in 2 poules van 5 en 1 poule van 4  koppels.  Na de poulewedstrijden, welke al bol stonden van de spanning, was het tijd voor de knock-outfase in de vorm van een winnaars- en een verliezersronde.

De winnaars van afgelopen jaar, Tommy Legius en Stephan v.d. Langenberg, die probleemloos  door de poulefase waren gekomen, werden in de halve finale verrast door Jeffry Renders en Pascal Schellekens die in een verschrikkelijke spannende partij uiteindelijk de finaleplaats wisten op te eisen. Renders en Schellekens namen het in de finale (best of 11 legs) op tegen één van de grote favorieten voor de eindzege, Erwin van Boxtel en Kevin Kluss. Deze favorietenrol maakten Van Boxtel en Kluss waar door een 6 - 1 zege op het duo Renders en Schellekens. De verliezersronde leverde een finale op tussen het koppel Dennis Wennekes en Ariën Egge (die in de poulefase alles verloren, maar in de verliezersronde wel de finale wisten te halen) tegen Bas van der Plas en Quang van Elderen. In de poulefase waren de heren elkaar ook al tegengekomen, wat een probleemloze 3-0 winst opleverde voor het duo Van der Plas en Van Elderen. In een spannende finale waren de rollen nu omgedraaid, en aldus wist het koppel Wennekes / Egge uiteindelijk met 5-2 te zegevieren. Hoogste finish van de dag was een prooi voor Erwin van Boxtel (100-finish), en daarnaast werd door verschillende spelers de vaak zo begeerde 180-score gegooid.

Auteur Arien Egge
Meer dart nieuws >>>


21-04-2014
 
 
 
 
 
 
Bekijk de foto`s >>>>

Blijf op de hoogte van sport & nieuws en volg www.boxteldigitaal .nl op twitter of like ons via facebook 

 

 

 
  
 

 
 
 

 

 

 
 
 
 
 
 
 
copyright © www.boxteldigitaal .nl (hoby)