Stuur uw sport & nieuws berichten in naar    www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws         www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws         www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws        Stuur uw sport & nieuws berichten in naar        www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws        
 
 


Boxteldigitaal
sport
&
nieuws

 

 
 
 
 
 

 

 

 

 
 
 

 

Zomer competitie darten van start in Boxtel
 

 

Zomer competitie darten van start in Boxtel

De zomercompetitie darten is een initiatief van een stel darters uit Boxtel die het idee opgepakt hebben om een eigen zomercompetitie te starten. Al jaren doen enkele teams uit Boxtel al mee met de Bossche zomercompetitie, maar het animo hiervoor was sterk dalende omdat de meeste deelnemers het in de zomer lekker dicht bij huis willen houden. Dit was voor de organisatoren dan ook het belangrijkste doel, alle wedstrijden moeten op de fiets te bereiken zijn. Om dit te bereiken en er echt een Boxtelse competitie van te maken moeten de teams dan ook echt in een Boxtelse gelegenheid spelen.

Gezelligheid staat bij de zomercompetitie voorop en dat is ook wat de organisatie nastreeft. De drempel om mee te doen wordt ook zo laag mogelijk gehouden. Bij het indelen van de ingeschreven teams zal zoveel als mogelijk rekening gehouden worden met het gemiddelde niveau.

Op woensdagavond 26 maart tussen 19.00 en 22.00 uur kunnen teams, van minimaal 4 personen, zich inschrijven bij Café Het geveltje. Inschrijfformulieren zijn te krijgen bij de diverse speelgelegenheden en Café het Geveltje.  De competitie start in week 22 en zal lopen tot en met week 32. Meer informatie is te vinden op de website zcboxtel.webs.com, contact via zomercompetitieboxtel@gmail.com.

 

Bron Johan van de Biggelaar
Meer dart nieuws >>>>


17-02-2014
 
 
Darten
 
 
 
 

Blijf op de hoogte van sport & nieuws en volg www.boxteldigitaal .nl op twitter of like ons via facebook



 

 

 

 
 



 
 

 
 
 

 

 

 
 
 
 
 
 
 
copyright © www.boxteldigitaal .nl (hoby)