&

Open Boxtel Dart Toernooi 2018

Zondag 28 januari '18 werd door omnisportvereniging L'union Boxtel weer het Jaarlijkse Open Boxtel Dart Toernooi georganiseerd. De ochtend begon met de Jeugd waar in 2 leeftijd klassen om de titel gestreden werd. Uiteindelijk werd bij de jeugd tot en met 14 jaar de strijd overtuigend gewonnen door Damien van Lieshout. De 2e plaats ging naar Teun Donders. En een 3e plaats voor Kevin vd Eerden. Bij de Jeugd tm 16 jaar werd de Finale gewonnen door Evan vd Doelen waardoor Rowan van Alebeek tweede werd. Een derde plek was weggelegd voor Thom van Zoest. 's Middags werd het hoofdtoernooi gespeeld met ook weer een spannende eindstrijd.

Hierin stonden outsider Dennis Dankers en de jonge Seppe Giebens uit Belgiƫ in de finale. En het was een goede afsluiter van het toernooi. Seppe gooide net iets beter de punten en nam steeds een voorsprong. Dennis kwam echter steeds weer erg dichtbij, omdat Seppe aanvankelijk nogal dubbels miste. Een finish van 115 van Seppe op het moment dat Dennis 2-2 wilde maken (tops over) besliste eigenlijk de wedstrijd. 5-1 Seppe Giebens - Dennis Dankers.

De finale van de verliezersronde werd een duidelijke prooi voor de strak gooiende Patrick. Hij versloeg Remco met 4-1

Patrick Kempkes - Remco Bergman 4-1