Stuur uw sport & nieuws berichten in naar    www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws         www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws         www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws        Stuur uw sport & nieuws berichten in naar        www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws        
 
 


Boxteldigitaal
sport
&
nieuws

 

 
 
 
 
 
 

 

 

 

 
 
 

 

Open Boxtels dart toernooi 2012
 

 

 

Kim Huibrechts wint de 12e editie van het open dart toernooi Boxtel

 

Zondag 22 januari : De editie van het open Boxtels dartkampioenschap dat zondagmiddag en avond in het clubgebouw van L’Union in Boxtel werd gespeeld kende dit jaar meer deelnemers dan voorgaande jaren, zowel bij de jeugd als bij de volwassenen.

In de ochtend speelde de jeugd in verschillende klassen om het kampioenschap. In spannende wedstrijden werd flink gedart. Uiteindelijk werd Jaimy eerste bij de jeugd van acht tot en met twaalf jaar, gevolgd door Levy Frauenfelder en Pike van de Berg. Bij de jeugd van dertien tot en met zestien jaar ging de winst naar Lars Fransen, gevolgd door Jim van Osch en Jordy Willems complementeerde het podium. Giovanni gooide, als enige bij de jeugddarters, 180.

Bij de koppels ging de winst naar Tim en Ronnie Huibrechts, gevolgd door Tommy Legius en Andries Sterk. Kim Huibrechts mag zich het komend jaar Boxtels kampioen noemen. Hij won bij de singles in de finale van Jan van Rassel. Tony Martinez werd derde. Wessel v.d. Heijden uit St. Oedenrode won de jeugdpuzzel en CJC van Schijndel uit Boxtel de puzzel voor volwassenen. Zij krijgen van de organisatie bericht.

 


Bron :l union Boxtel
Auteur : Mark van de Pol Mooiboxtel
Website :www.lunion-boxtel.nl


28-02-2012
 
 
Boxtels open dart toernooi 2012
 
 
Bekijk de foto`s >>>> 

 

 

 
  
 

 
 
 

 

 

 
 
 
 
 
 
 
copyright © www.boxteldigitaal .nl (hoby)