Stuur uw sport & nieuws berichten in naar    www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws         www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws         www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws        Stuur uw sport & nieuws berichten in naar        www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws        
 
 


Boxteldigitaal
sport
&
nieuws

 

 
 
 
 
 
 

 

 

 

 
 
 

 

Huldiging Michael van Gerwen Boxtel
 

 

Michael van Gerwen ontvangt sportpenning van gemeente Boxtel

Zaterdag 5 januari darter Michael van Gerwen op de Markt in Boxtel gehuldigd voor zijn eervolle tweede plaats die hij behaalde tijdens de WK darts in Londen. Michael  was totaal verast dat er een kleine duizend belangstellende naar zijn huldiging af waren gekomen. Op dit podium heb ik meer trillende knieën dan tijdens het WK Darts in Londen vertelde Michael.

Na enkele woorden van wethouder Willie van de Langenberg ontving Michael de sportpenning met de bijhorende oorkonde van de gemeente Boxtel uit de handen van Burgemeester Hans van Brummen. Vele fans stonden te popelen om na de huldiging voor een handtekening en op de foto te mogen met hun idool Mighty Mike.

Een volle Boxtelse dart café waar hij menige pijltjes heeft gegooid onthaalde Michael na de huldiging met champagne en een kado als blijk van waardering voor zijn geweldige prestatie tijdens het WK Darts.

Meer dart nieuws >>>>


05-01-2013
 
 
Michael Van Gerwen
 
 
 
Bekijk de foto`s >>>>

Blijf op de hoogte van sport & nieuws en volg www.boxteldigitaal .nl op twitter of like ons via facebook 

 

 

 
  
 

 
 
 

 

 

 
 
 
 
 
 
 
copyright © www.boxteldigitaal .nl (hoby)