Stuur uw sport & nieuws berichten in naar    www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws         www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws         www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws        Stuur uw sport & nieuws berichten in naar        www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws        
 
 


Boxteldigitaal
sport
&
nieuws

 

 
 
 
 
 
 

 

 

 

 
 
 

 

HCB'92 jeugd keeperstraining
 

 

HCB'92 jeugd krijgt keeperstraining in Zoetermeer

Zaterdag 21 februari vertrokken we om kwart over 1 naar Zoetermeer om een dag keeperstraining te krijgen. Wij waren met 2 D en 2 B keepers en met Ankie Welvaarts die keept bij de recreanten van HCB'92 , en ons om de 2 weken ook keeperstraining geeft.

We kregen training van verschillende topkeepers zoals Marieke van der Wal, Alex Curescu en nog meer keepers uit de eredivisie. Als eerste kregen we een warming up. Veel buikspier oefeningen en krachtoefeningen. Na de warming up werden we verdeeld in groepen van je eigen leeftijd. Per groep kreeg je er een volwassene keeper bij. We deden oefeningen voor onze balans en en voor bepaalde technieken.

Nadat we dat een uur hadden gedaan gingen we als laatste per groep penalty's schieten. Het groepje dat de meeste penalty's had gezet kreeg een prijs, helaas had niemand van ons prijs. Het was echt een super leuke dag en we hebben geluk gehad dat we mee mochten doen want er waren 180 aanmeldingen terwijl er maar 80 mee mochten doen. Ze waren ons vergeten een mail te sturen dat we niet mee mochten doen. Maar gelukkig heeft Ankie kunnen regelen dat we toch mochten deelnemen. Het was echt een super leuke dag en hebben meer ervaring op gedaan en nieuwe dingen geleerd.
Iris – Veerle – Manon – Anouk21-02-2015
 
 
Foto : HCB`92 keepsters met Marieke van der Wal
 
 
 
Bekijk de foto >>>>

Blijf op de hoogte van sport & nieuws en volg www.boxteldigitaal .nl op instagram, twitter of like ons via facebook 

 

 

 
  
 

 
 
 

 

 

 
 
 
 
 
 
 
copyright © www.boxteldigitaal .nl (hoby)