Stuur uw sport & nieuws berichten in naar    www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws         www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws         www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws        Stuur uw sport & nieuws berichten in naar        www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws        
 
 


Boxteldigitaal
sport
&
nieuws

 

 
 
 
 
 
 

 

 

 

 
 
 

 

HCB'92 Nationaal voorleesontbijt
 

 

HCB'92 neemt deel aan het Nationaal voorleesontbijt.

Woensdag 21 januari was het nationaal voorleesontbijt. Op de Angelaschool waren het mensen van de sportclubs die een verhaal kwamen voorlezen. Namens HCB'92 was Karin Schoenmakers naar school gegaan om daar voor te lezen aan groep 4. Voordat ze 2 verhaaltjes ging voorlezen, heeft ze de kinderen eerst wat over handbal en onze club verteld.

De kinderen waren heel enthousiast en vonden het erg leuk om iets te horen over handballen. Karin had voor alle kinderen een sticker meegenomen en een pen van HCB'92, waar ze erg blij mee waren. Mochten er kinderen zijn die meer willen weten over handbal, of eens een keer willen mee trainen. Je bent altijd welkom op donderdag, om 18.45 uur in De Braken.

Meer HCB`92 handbal nieuws >>>>


21-01-2015
 
 
HCB'92 Nationaal voorleesontbijt
 
 
 
Bekijk de foto`s >>>>

Blijf op de hoogte van sport & nieuws en volg www.boxteldigitaal .nl op instagram, twitter of like ons via facebook 

 

 

 
  
 

 
 
 

 

 

 
 
 
 
 
 
 
copyright © www.boxteldigitaal .nl (hoby)