Stuur uw sport & nieuws berichten in naar    www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws         www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws         www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws        Stuur uw sport & nieuws berichten in naar        www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws        
 
 


Boxteldigitaal
sport
&
nieuws

 

 
 
 
 
 
 

 

 

 

 
 
 

 

HCB`92 Mb1- Helios 72 Mb1
 

 

HCB'92 B-jeugd wint van Helios'72

Zondag 14 december had HCB'92 weer een thuiswedstrijd. Kim scoorde het eerste doelpunt van de wedstrijd 1-0 Iris W maakte er 2-0 van voor HCB'92. Net voor de rust wist Helios'72 te scoren 2-1 was ook meteen de ruststand in het voordeel van HCB'92. Vlak na de rust was het Iris W die er 3-1 van maakte. Daarna was het Helios'72 die de keepster van HCB'92 wist te passeren. Helaas gooide Gitte vanuit de hoek op de paal maar doordat Manon V goed opgelet had maakte zij toch de 4-2.

Uiteindelijk wist Gitte 2x door de verdediging van de tegenstander te komen 6-2. Iris W scoorde vanuit de hoek ook Helios'72 wist het doel te vinden en scoorde. Gitte scoorde 8-3. Daarna was het 2x Helios die verdediging en de keepster van HCB'92 wist te passeren. Uiteindelijk besliste Gitte de wedstrijd met de laatste goal 9-5 is de eindstand in het voordeel van HCB'92. We hebben een super wedstrijd staan spelen een goede verdediging en goede aanvallen. Dionne heeft super goed staan keepen en iedereen heeft op goal gegooid. Super trots op ons team.

 

Bron : HCB `92
Auteur: Gitte Vanhout & Manon Foolen.
Meer nieuws HCB`92 >>>>


14-12-2014
 
 
HCB`92 Mb1- Helios 72 Mb1
 
 
 
Bekijk de foto`s >>>>

Blijf op de hoogte van sport & nieuws en volg www.boxteldigitaal .nl op instagram, twitter of like ons via facebook 

 

 

 
  
 

 
 
 

 

 

 
 
 
 
 
 
 
copyright © www.boxteldigitaal .nl (hoby)