Stuur uw sport & nieuws berichten in naar    www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws         www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws         www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws        Stuur uw sport & nieuws berichten in naar        www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws        
 
 


Boxteldigitaal
sport
&
nieuws

 

 
 
 
 
 
 

 

 

 

 
 
 

 

Achilles DS1- HCB '92 DS2
 

 

HCB '92 DS2 geen winst in uitwedstrijd tegen Achilles DS1

Zondag 8 maart moest dames 2 vroeg uit de veren, voor een een wedstrijd tegen Achilles Veldhoven. achilles staat bekend om hun snelle spel en met de vele wissels die op de bank zaten, gaf al aan dat ze dit wederom van plan waren. De wedstrijd begon in het voordeel van Achilles, maar niet snel erna werd de stand gelijk gezet door Mandy, met een onderhandse bal vanuit de cirkel (1-1).

Even leek Achilles uit te lopen met een paar snelle aanvallen en goede wissels vanuit de tegenpartij (4-1). gelukkig wist Ellen dit patroon te doorbreken. Zij scoorde vanuit de rechteropbouw, wat de stand bracht op 4-2. Dit werd door Achilles weer geantwoord met 2 doelpunten. Invalster Annemarie wist de stand weer enigzins te beperken, door een onverwachts laag schot vanuit de rechteropbouw. Dit werd wederom geantwoord met een tegendoel. Ellen wist nog een keer te sscooren, wat de stand bracht op 7-4. Voor de rust wist Achilles nog 3 keer te scooren, waarvan 2 keer door middel van een penalty. Mandy wist de ruststand uiteindelijk op 10-5 te zetten, door een schot vanuit de linkerhoek.
De rust werd wederom geopend door een schot van Ellen vanuit eensprongschot (10-6). Na een doelpunt van de tegenparti wist Mandy nog een doelpunt te maken met een sprongscot en een bal in de kruising (11-7). Hierna werd er een 4/2 aanval opgezet, waardoor Achilles de kans kreeg om meer uit te lopen. Door een aantal mooie wissels, stond de stand snel op 15-7. Gelukkig wist Yvonne dit patroon te doorbreken en scoorden zij vanuit de cirkel, nadat zij zich mooi had vrijespeeld.

Bron : HCB `92
Auteur: Mandy van Abeelen
Meer nieuws HCB`92 >>>>


08-03-2015
 
 
Achilles DS1- HCB '92 DS2
 
 
 
 

Blijf op de hoogte van sport & nieuws en volg www.boxteldigitaal .nl op instagram, twitter of like ons via facebook 

 

 

 
  
 

 
 
 

 

 

 
 
 
 
 
 
 
copyright © www.boxteldigitaal .nl (hoby)