Stuur uw sport & nieuws berichten in naar    www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws         www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws         www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws        Stuur uw sport & nieuws berichten in naar        www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws        
 
 


Boxteldigitaal
sport
&
nieuws

 

 
 
 
 
 
 

 

 

 

 
 
 

 

Bergeijk - HCB'92 dames 2
 

 

Ondanks het harde werken geen winst HCB'92 dames 2

De dames van Bergeijk wisten het doel meteen goed te vinden en er werd vanuit verschillende posities gescoord, doordat de dames van HCB te laat terug waren en ze uitliepen naar 0-3. Gelukkig wist Ellen van afstand te scoren doordat ze in het midden werd vrijgespeeld. Toch liep het bij de dames van Bergeijk allemaal sneller en wisten zij door middel van verschillende wisseltjes het doel een paar keer te vinden. Hierdoor was de stand 6-1, maar de dames van HCB gaven het niet op.

HCB wilde zich terug in de wedstrijd knokken en gelukkig wist Mandy het doel te vinden vanuit de opbouw en Janneke vanuit de hoek. De dames van Bergeijk waren wakker geschud en hervatten zich weer. Ook mochten zij een strafworp nemen door verkeerd verdedigen van HCB en liepen verder uit met een stand van 12-3. Daarna wist Mandy vanuit een wissel  het doel te vinden. De ruststand was 14-4.
Na rust begon HCB goed en wist Mandy vanuit een vrije worp variant te scoren. Jammer genoeg scoorde Bergeijk ook alweer snel door balverlies van HCB. Mandy vond het doel ook weer vanuit rechterhoek waardoor de stand nu 15-6 was.

Bergeijk bleef snel en gevarieerd spelen en wist de bal hard en zuiver een aantal keer in het doel van HCB te gooien. Gelukkig kreeg Janneke in de rechterhoek wat ruimte en was te stand 18-7. Weer verdedigde de dames van HCB niet goed volgend de scheidsrechter en benutte de dames van Bergeijk een strafworp. Fenna wist vanuit het midden te scoren en Mandy vanuit de opbouw. De stand was nu 19-9. Daarna wist Bergeijk vanuit de hoek en nog een derde strafworp te scoren. Daarna vond Helen het doel voor HCB vanuit de hoek en Ilona vanaf het midden. Het laatste doelpunt van Bergeijk werd gemaakt door een mooi vrij gespeelde cirkelspeelster. Ondanks het harde werken van de dames van HCB was de eindstand 23-11.

Bron : HCB `92
Auteur: Marijke Smulders
Meer nieuws HCB`92 >>>>


30-11-2014
 
 
Bergeijk - HCB'92 dames 2
 
 
 
 

Blijf op de hoogte van sport & nieuws en volg www.boxteldigitaal .nl op instagram, twitter of like ons via facebook 

 

 

 
  
 

 
 
 

 

 

 
 
 
 
 
 
 
copyright © www.boxteldigitaal .nl (hoby)