Stuur uw sport & nieuws berichten in naar    www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws         www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws         www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws        Stuur uw sport & nieuws berichten in naar        www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws        
 
 


Boxteldigitaal
sport
&
nieuws

 

 
 
 
 
 
 

 

 

 

 
 
 

 

HCB`92 DS1 - HCG DS1
 

 

HCB'92  wint zwaarbevochten wedstrijd

De dames van HCB'92  moesten het opnemen tegen de dames van HCG uit Geldrop. Beide teams waren zeer aan elkaar gewaagd bleek uit de vorige gespeelde wedstrijd. Fysiek werd er flink aangepakt door de dames.  Uiteindelijk trok HCB'92  aan het langste eind en gingen de punten naar HCB'92 waardoor zij de aansluiting behoudt met de koploper.

HCB'92 begon rommelig aan de wedstrijd. Er was veel balverlies en de verdediging zat niet goed dicht. HCB'92 zette wel een goede aanval op en Judit Bànyai opende de score, maar HCG vond al snel de aansluiting, door vanuit de linkerhoek raak te schieten. Daarna volgde er een aantal goede aanvallen van HCB'92 en liep HCB'92 uit naar 4-1 door doelpunten van Nonja van de Langenberg en Inge van Drunen. Daarna verslapte de verdediging van HCB'92 en hiervan wist HCG te profiteren door van afstand hoog in te kruising te scoren. Beide partijen wisten nog een paar keer de doelvrouw te passeren en daarmee kwam de ruststand op 6-6.

Na de pauze wist HCG, ondanks onderbezetting, meteen doelvrouw Mary Swinkels te passeren en daardoor liep HCB'92 tegen een achterstand aan. Keer op keer moest HCB'92 blijven vechten om de verdediging te passeren, maar uiteindelijk zorgden de doelpunten van Miranda van Engelshoven en Inge van Drunen  ervoor dat de aansluiting met HCG werd gevonden. In de laatste tien minuten van de wedstrijd zorgde HCB'92 er uiteindelijk voor dat er goed gesloten werd in de verdediging en HCG niet meer kon scoren. HCB'92 ging sneller spelen waardoor er meer kansen kwamen die benut werden door Miranda van Engelshoven en Hèlen Berkelmans, waarmee de eindstand op 14-10 kwam en de welverdiende punten in Boxtel bleven.

Bron : HCB `92
Auteur: Ellen Persoons
Meer nieuws HCB`92 >>>>


18-0-2015
 
 
HCB`92 DS1 - HCG DS1
 
 
 
Bekijk de foto`s >>>>

Blijf op de hoogte van sport & nieuws en volg www.boxteldigitaal .nl op instagram, twitter of like ons via facebook 

 

 

 
  
 

 
 
 

 

 

 
 
 
 
 
 
 
copyright © www.boxteldigitaal .nl (hoby)