Stuur uw sport & nieuws berichten in naar    www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws         www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws         www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws        Stuur uw sport & nieuws berichten in naar        www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws        
 
 


Boxteldigitaal
sport
&
nieuws

 

 
 
 
 
 
 

 

 

 

 
 
 

 

HCB`92 Ds1 - MHV Ds3
 

 

Snel MHV wint van HCB'92 DS1

De handbalvrouwen van HCB'92 DS hebben zondag in eigen huis met 12-17 verloren van MHV. Vooraf stond  al vast dat het Boxtelse team een hele kluif zou krijgen aan het team uit Mill zeker met het aantal  blessures binnen het team. Hoewel de eerste drie doelpunten van de Boxtelse zijde kwamen,  waren de volgende drie doelpunten van MHV. Mandy van Abeelen kon daarna  de marge met 2 doelpunten vergroten.  MHV antwoorde met drie doelpunten en kwamen voor het eerst  in de wedstrijd op voorsprong.  Inge van Drunen en Mandy van Abeelen brachten HCB'92 op voorsprong maar door het snel uitnemen van MHV kwam de ruststand op 7-7 te staan.

De tweede helft kwam MHV als betere uit de startblokken.  Na twee tegendoelpunten kon Hèlen Berkelmans  met een mooie schijnbeweging de stand op 8-9 brengen.  Na een verdedigingsfout aan de zijde van HCB kreeg MHV een penalty die ze benutte.  De bezoekers vergroote door een snelle aanval en en goed vrijgespeelde hoek de marge naar 8-12. HCB'92 kreeg geen grip meer op de wedstrijd, Miranda van Engelshoven (3 doelpunten) en Mady van Abeelen konden de marge nog iets verkleinen maar MHV zette hun goede lijn door waardoor de eindstand werd bepaald op 12-17.

Bron : HCB `92
Auteur: Nonja v.d Langenberg
Meer nieuws HCB`92 >>>>


14-12-2014
 
 
HCB`92 Ds1 - MHV Ds3
 
 
 
Bekijk de foto`s >>>>

Blijf op de hoogte van sport & nieuws en volg www.boxteldigitaal .nl op instagram, twitter of like ons via facebook 

 

 

 
  
 

 
 
 

 

 

 
 
 
 
 
 
 
copyright © www.boxteldigitaal .nl (hoby)