Stuur uw sport & nieuws berichten in naar    www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws         www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws         www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws        Stuur uw sport & nieuws berichten in naar        www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws        
 
 


Boxteldigitaal
sport
&
nieuws

 

 
 
 
 
 
 

 

 

 

 
 
 

 

HCB`92 DS1 - Saturnus DS2
 

 

HCB'92 DS1 pakt punten tegen Saturnus

Zondag speelden de dames van HCB'92 thuis tegen de dames van Saturnus uit Bladel. De wedstrijd kwam langzaam op gang. De tegenpartij wist als eerst de doelvrouw te passeren, maar al snel kwam HCB'92 terug met doelpunten van Inge van Drunen en Nonja van de Langenberg. Waar aan het begin de verdediging niet perfect stond, werd er nu goed gesloten. Mary Swinkels wist zelfs een penalty te stoppen. Door vervolgens goede wissels in te zetten liep HCB'92 uit naar een ruststand van 6-3.

De tweede helft startte met een mooi doelpunt van Elly Meulendijk, die zich volledig vrij wist te spelen op de cirkel. Door wat snelle acties wisten de dames van Saturnus ook enkele doelpunten te scoren, maar wederom had HCB'92 hier duidelijk antwoord op. Aanvallend oefende ze de nodige druk uit op de verdediging, waardoor meerdere mooie stuitballetjes van Inge van Drunen en Miranda van Engelshoven de doelvrouw verraste. Vervolgens wist Ellen Persoons na een dreiging de bal nog beheerst en nonchalant prachtig in de juiste hoek te gooien. In de laatste secondes knalde Nonja van de Langenberg de bal langs de oren van de doelvrouw, wat resulteerde in een uitslag van 15-8.

 

Bron : HCB `92
Auteur: Miranda v Engelshoven
Meer nieuws HCB`92 >>>>


07-12-2014
 
 
HCB`92 DS1 - Saturnus DS2
 
 
 
Bekijk de foto`s >>>>

Blijf op de hoogte van sport & nieuws en volg www.boxteldigitaal .nl op instagram, twitter of like ons via facebook 

 

 

 
  
 

 
 
 

 

 

 
 
 
 
 
 
 
copyright © www.boxteldigitaal .nl (hoby)