Stuur uw sport & nieuws berichten in naar    www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws         www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws         www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws        Stuur uw sport & nieuws berichten in naar        www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws        
 
 


Boxteldigitaal
sport
&
nieuws

 

 
 
 
 
 
 

 

 

 

 
 
 

 

HCB`92 DS2 - Blauw Wit DS2
 

 

Dames 2 HCB'92 wint spannende wedstrijd van Blauw Wit

Afgelopen zondag namen de Boxtelse Dames 2 het op tegen Blauw Wit uit Den Bosch. Na een zinderend slot bleven de punten in Boxtel: 9-8. De dames van HCB'92 begonnen goed aan de wedstrijd. Vooral Mandy was op dreef; met een vrije worp laag in de hoek, een schot door de benen van de Bossche keepster en een bal vanuit de hoek zette zij eigenhandig de stand op 3-0. Door slim spel van de linkerhoekspeelster kreeg Blauw Wit tweemaal een penalty; de eerste wist keepster Marijke te stoppen, maar de tweede werd wel gescoord. Diezelfde hoekspeelster bracht de stand daarna op 4-2 door goed naar binnen te trekken. Ook de Boxtelse dames wisten een penalty te verzilveren; Mandy schoot hard raak met een halfhoge bal. Janneke wist vanuit de voor haar onbekende rechterhoek te scoren: 5-2. Blauw Wit benutte een vrije worp vanaf het midden, maar Janneke scoorde weer vanuit de rechterhoek. Met een goed afgeronde break-out bepaalde Blauw Wit de ruststand op 6-4.

Na rust wist Mandy een opgezette vrije worp goed af te ronden: 7-4. Daarna kregen de Boxtelse dames hun gebruikelijke na-rust-dipje en lieten zij Blauw Wit terugkomen tot 7-7. Deze score hield lang stand, totdat Ellen met een lage bal vanaf de linkeropbouw de 8-7 wist te maken. In de daarop volgende aanval maakte Blauw Wit echter weer direct 8-8. Met nog enkele seconden op de klok kreeg HCB'92 een penalty mee. Deze werd gemist, maar door haar oplettendheid wist Mandy, topscorer en woman of the match, uit de rebound de winnende goal te maken: 9-8!

 

Bron : www.HCB `92.nl
Auteur : Ellen van Brummelen
Meer nieuws HCB`92 >>>>


01-02-2015
 
 
HCB `92 DS2 - Blauw Wit DS2
 
 
 
 

Blijf op de hoogte van sport & nieuws en volg www.boxteldigitaal .nl op instagram, twitter of like ons via facebook 

 

 

 
  
 

 
 
 

 

 

 
 
 
 
 
 
 
copyright © www.boxteldigitaal .nl (hoby)