Stuur uw sport & nieuws berichten in naar    www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws         www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws         www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws        Stuur uw sport & nieuws berichten in naar        www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws        
 
 


Boxteldigitaal
sport
&
nieuws

 

 
 
 
 
 
 

 

 

 

 
 
 

 

HCB'92 DS2 - HVM DS2
 

 

HCB'92 DS2 wint verdiend van HVM DS2

Afgelopen zondag 1 maart trad een samengesteld Dames 2-team aan tegen HVM uit Made. De punten bleven in Boxtel: HCB'92 won overtuigend met 13-10. Namens de thuisploeg opende Ellen de score door vanaf het midden de bal net over de lijn te laten rollen. Invalster Mary wist diep vanuit de rechterhoek met een mooie stuit een doelpunt te maken, waarna Laura vanaf het midden met een strakke bal de 3-0 scoorde. Fenna vond vanaf de linkeropbouw het net en door goed instarten vanaf de linkerhoek zette recreant Annemarie H. de Boxtelse ploeg op een 5-0 voorsprong. HVM benutte vrije ruimte op de linkerhoek en een vrije worp, wat de stand op 5-2 bracht. Daarna verzilverde Laura een penalty met een hard schot links in de goal. De dames uit Made wisten de voorsprong wat te verkleinen; een doelpunt vanaf het midden, een break-out afgerond met een lobje en een lage bal vanuit de rechterhoek brachten de stand op 6-5. Doelpunten van invalster Annemarie S. vanaf de rechteropbouw en Fenna vanaf de linkeropbouw zorgen voor een ruststand van 8-5.

HVM leek iets scherper uit de rust te zijn gekomen dan HCB'92; twee doelpunten vanaf de linkeropbouw zorgden voor een stand van 8-7. Recreant Janneke G. rondde een vrije worp af met een stuitbal door de benen van de Madese keepster, en onder toeziend oog van het toegestroomde publiek scoorde Ellen vanaf de rechteropbouw de 10-7. HVM passeerde keepster Marijke, die verder een uitstekende wedstrijd stond te keepen, vanaf het midden, waarna wederom Annemarie H. een doelpunt kon maken. Na een goal door de Madese rechterhoekspeelster scoorde Annemarie S. tweemaal; met een strakke bal vanuit de rechterhoek en een penalty. Ook HVM wist in de slotfase nog een penalty te benutten, maar de punten bleven uiteindelijk verdiend in Boxtel: 13-10.

Bron : www.HCB `92.nl
Auteur: Ellen van Brummelen
Meer nieuws HCB`92 >>>>


01-03-2015
 
 
HCB'92 DS2 - HVM DS2
 
 
 
 

Blijf op de hoogte van sport & nieuws en volg www.boxteldigitaal .nl op instagram, twitter of like ons via facebook 

 

 

 
  
 

 
 
 

 

 

 
 
 
 
 
 
 
copyright © www.boxteldigitaal .nl (hoby)