Stuur uw sport & nieuws berichten in naar    www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws         www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws         www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws        Stuur uw sport & nieuws berichten in naar        www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws        
 
 


Boxteldigitaal
sport
&
nieuws

 

 
 
 
 
 
 

 

 

 

 
 
 

 

HCB`92 Ds2 - White Demons Ds4
 

 

HCB '92 DS2 laten winst over aan White Demons DS4

De motivatie zat er zondag 14 december goed in bij de dames 2 van HCB. De winst van vorige week smaakte naar meer! Echter werden de dames wel in het begin even wakker geschud, want al snel stonden de dames met 0-1 achter. Hier wist Mandy snel verandering in te brengen door een vrije worp, 1-1. De eerste punten gingen vrij gelijk op. Nadat White Demons weer gescoord had, bracht wederom Mandy de stand gelijk, 2-2. Even kreeg White Demons de kans om uit te lopen. Meerdere malen achter elkaar wisten zij het doel te vinden, wat de stand al snel bracht op 3-6. HCB vocht terug en nu konden onze dames het net meerdere malen achter elkaar vinden. Laura maakte de 4-6 met een mooi afstand schot. Mandy bracht de stand op 5-6 door middel van een wissel met hoekspeelster Janneke. Yvonne wist de stand weer gelijk te zetten, doordat zij vrij kwam op de cirkel, 6-6. Weer even werd de stand in het voordeel van HCB getrokken. Mandy wist door middel van een lage stuitbal de stand op 7-6 te zetten en Janneke kwam vrij op de cirkel, waardoor de stand op 8-6 kwam. Toch wist White Demons nog een aantal keer te scoren, tot de stand wederom gelijk was, 8-8. Net voor de rust wist Ellen het doel nog een keer te vinden, door middel van een wissel met hoekspeelster Yvonne, Ruststand 9-8 in het voordeel van HCB.

Na de rust moest HCB weer even wakker worden. White Demons wist tweemaal te scoren, waardoor de stand in het voordeel van White Demons werd getrokken, 9-10. Na het krijgen van een 9-meter wist Ellen een doelpunt te maken en bracht de stand weer gelijk, 10-10. Ook Mandy kon het net vinden vanuit de opbouw, 11-10. De verdediging van HCB zakte een beetje in, waar meteen gebruik van werd gemaakt. White Demons wist een aantal keer te scoren, waardoor ze wat uit konden lopen. Na een paar snelle aanvallen, was de stand 11-16. Gelukkig wist Ellen dit te doorbreken en scoorde zij vanuit de rechteropbouw, 12-16. Beide teams konden nog een keer scoren. Mandy sloot de wedstrijd af door middel van een lage stuitbal, wat uiteindelijk de eindstand zette op 13-17 in het voordeel van White Demons.

Bron : HCB `92
Auteur: Mandy Schoenmakers
Meer nieuws HCB`92 >>>>


14-12-2014
 
 
HCB`92 Ds2 - White Demons Ds4
 
 
 
Bekijk de foto`s >>>>

Blijf op de hoogte van sport & nieuws en volg www.boxteldigitaal .nl op instagram, twitter of like ons via facebook 

 

 

 
  
 

 
 
 

 

 

 
 
 
 
 
 
 
copyright © www.boxteldigitaal .nl (hoby)