Stuur uw sport & nieuws berichten in naar    www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws         www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws         www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws        Stuur uw sport & nieuws berichten in naar        www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws        
 
 


Boxteldigitaal
sport
&
nieuws

 

 
 
 
 
 
 

 

 

 

 
 
 

 

HCB `92 Ds - Lido DS
 

 

Zwaarbevochten zege voor HCB'92

Zaterdagavond 27 december moest HCB'92 tegen Lido uit Leende. HCB'92 staat op een 4e plaats met 8 punten en Lido op een 7e plaats met 6 punten, HCB'92 heeft de punten hard nodig om aansluiting met de koppositie te houden. In de eerste helft hielden de ploegen zich goed in evenwicht en bleef het gelijk opgaan. Door het stoppen van een penalty door doelvrouw Mary Swinkels, snelle aanvallen en diverse wissels kon HCB'92 met een kleine voorsprong 9-7 de rust in.

De tweede helft zijn beide ploegen brutaler gaan spelen zowel verdedigend als aanvallend werd er fel gespeeld. De scheidsrechter moest hierdoor harder optreden en kon dan soms een tijdstraf voor beide ploegen niet uitsluiten. Het eerste doelpunt viel pas na 17 minuten spelen in deze tweede helft door een afstand schot van Lido. Ook deze helft werd er over en weer gescoord maar de uiteindelijk  werd de wedstrijd gewonnen door HCB'92 met een eindstand van 12-9.

Doelpuntmakers van deze wedstrijd waren Hélen Berkelmans (2), Mandy van Abeelen (1), Miranda Engelshoven (2), Nonja van de Langenberg(1) maar de grootste aandeel kwam van Inge van Drunen(6)

Bron : HCB `92
Auteur: Elly Meulendijk
Meer nieuws HCB`92 >>>>


27-11-2014
 
 
HCB `92 Ds - Lido DS
 
 
 
 

Blijf op de hoogte van sport & nieuws en volg www.boxteldigitaal .nl op instagram, twitter of like ons via facebook 

 

 

 
  
 

 
 
 

 

 

 
 
 
 
 
 
 
copyright © www.boxteldigitaal .nl (hoby)