Stuur uw sport & nieuws berichten in naar    www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws         www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws         www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws        Stuur uw sport & nieuws berichten in naar        www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws        
 
 


Boxteldigitaal
sport
&
nieuws

 

 
 
 
 
 
 

 

 

 

 
 
 

 

HCB'92 - HVM
 

 

HCB'92 laat punten over aan HVM

Zondag 16 november traden de dames van HCB'92 het op tegen de dames van HVM. Het kwam langzaam op gang want de eerste 10 minuten werd er van beide kanten niet gescoord. Ellen opende de score met een mooie afstandschot. Vervolgens kwam Mandy met de 2-0 vanuit een goede opgezette oktober. HVM werd hierdoor wakker en er kwamen verschillende goals wat op een gelijke stand bracht. Janneke zet de score direct weer op een 3-2. HVM liet zich niet zomaar weg slaan want het werd alweer snel 3-3. De spanning was aanwezig in de zaal. HVM schakelt net wat sneller van verdediging waardoor het 4-3 werd. Danielle maakte het alweer vlug 4-4 door een mooie stuitbal. Net voor de rust kon HVM nog een voorsprong creëren.

Start tweede helft enkele keren balverlies wat een tegenbreak voor thuisspelers oplevert. Janneke onderschept de speelster waardoor een penalty gegeven wordt. Middels een lopje over de keeper wordt het 4-6. HCB'92 doet meteen weer iets terug, Mandy scoort namelijk 2 keer met een laag schot. Dat bracht de stand op 6-6. Helaas kan HCB de voorsprong niet behouden waardoor HVM de voorsprong heeft. HVM ruikt in deze fase de overwinning op snelheid waardoor HCB op een achterstand komt van 6-10. Ellen probeert de schade nog te verminderen door een mooie wissel en een lage bal te gooien wat de stand  bracht op 7-10. Uiteindelijk krijgt HCB nog een penalty mee. Janneke weet de penalty goed te benutten. De lage worpen van aanvalster van de tegenpartij zijn haast niet te verdedigen. Wederom valt de bal knullig in het net. 8-12 met nog 5 minuten op de klok. Cirkelloper van HVM wordt min of meer tegengehouden waardoor Mary 2 minuten krijgt. Een penalty tegen bracht de eindstand op 8-13 in het voordeel van HVM.  

 

Bron : HCB `92
Auteur: Janneke Eikemans
Meer nieuws HCB`92 >>>>


16-11-2014
 
 
HCB'92 - HVM
 
 
 
 

Blijf op de hoogte van sport & nieuws en volg www.boxteldigitaal .nl op instagram, twitter of like ons via facebook 

 

 

 
  
 

 
 
 

 

 

 
 
 
 
 
 
 
copyright © www.boxteldigitaal .nl (hoby)