Stuur uw sport & nieuws berichten in naar    www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws         www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws         www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws        Stuur uw sport & nieuws berichten in naar        www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws        
 
 


Boxteldigitaal
sport
&
nieuws

 

 
 
 
 
 
 

 

 

 

 
 
 

 

HCB '92 - Achilles '95
 

 

HCB'92 D2 verliest van Achilles

Zondag 23 november speelde Dames 2 van HCB '92 tegen Achilles '95. De wedstrijd begon met een strak doelpunt van Laura vanuit het midden. Vanaf dat moment begon de strijd. Achilles kwam terug met 1-1. Ze lieten ons zien dat ze vanuit alle posities konden scoren en zo werd het al snel 6-1 voor Achilles. HCB ging niet bij de pakken neerzitten en pakte Achilles aan. Er werd een 9meter gegeven die Ellen erg mooi gebruikte. Via de lat ging de bal er in en dit bracht ons de 6-2. Het werd voor Achilles steeds moeilijker om te scoren.

Nadat HCB op goal gooide, kwam de bal terug. Dit zag Danielle en maakte zo de aanval toch af met een mooi doelpunt. Vanaf dit moment ging de wedstrijd gelijk op. Een rechterhoek van Achilles scoorde, een penalty voor Achilles zat erin, yvonne scoorde met een lopje, de keeper van Achilles liet een gevangen bal per ongeluk toch door. Zo ging het door tot de laatste minuut waarin er voor beide teams nog een goal werd gemaakt. De eindstand was 7-12 voor Achilles.

 

Bron : HCB `92
Auteur: Fenna v Engelshoven
Meer nieuws HCB`92 >>>>


23-11-2014
 
 
HCB '92 - Achilles '95
 
 
 
 

Blijf op de hoogte van sport & nieuws en volg www.boxteldigitaal .nl op instagram, twitter of like ons via facebook 

 

 

 
  
 

 
 
 

 

 

 
 
 
 
 
 
 
copyright © www.boxteldigitaal .nl (hoby)