Stuur uw sport & nieuws berichten in naar    www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws         www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws         www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws        Stuur uw sport & nieuws berichten in naar        www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws        
 
 


Boxteldigitaal
sport
&
nieuws

 

 
 
 
 
 
 

 

 

 

 
 
 

 

Lido/De Vlinders Ds1 - HCB`92 Ds2
 

 

HCB`92 dames 2 brengen overwinning mee uit Heeze

De dames 2 hebben gewonnen in Heeze, maar dat ging niet zonder slag of stoot...Bij de voorbespreking wisten we het al, nummer 6 van de tegenpartij moesten we in de gate houden. Dit bleek al snel werkelijkheid toen zij het eerste doelpunt maakte. Mandy kon hier gelukkig al vrij snel een gelijke stand van 1-1 van maken. Nadat Lido/De Vlinders wederom had gescoord was Mandy op dreef. Zowel de 2-2 als de 2-3 waren voor haar rekening. Het 3e doelpunt van HCB was zelfs de in de training behandelde 'drie'! Na een doelpunt van Lido/De Vlinders kwam Fenna in actie. Allereerst scoorde ze bij het nemen van een penalty en vervolgens vanuit de rechteropbouw, wat de stand op 3-5 bracht. Na 2 harde schoten van de tegenpartij en nog een mooi schot van HCB stonden deze dames voor met 5-6. Yvonne bracht deze voorsprong nog wat verder na een mooie wissel tot 5-7. Helaas kreeg Lido/De Vlinders de smaak te pakken waarna het 9-7 stond. Hier lieten de dames van HCB'92 het niet bij zitten zo vlak voor de rust. Na een mooie poging op het doel door Mandy wist Janneke het uiteindelijk af te maken tot een 9-8. De ruststand van 9-9 wist Janneke te scoren na een mooi opgezette wissel.

Na de rust werd een nieuwe tactiek door de dames van HCB ingezet. Dit resulteerde al snel in een score door Fenna vanuit de linkeropbouw. Helaas wist ook Lido/De Vlinders nog steeds het doel te vinden wat leidde tot een stand van 11-10. Yvonne wist dit om te buigen naar een gelijke stand van 11-11. Ondanks de sterke verdediging van HCB wist de tegenpartij te scoren. Dit maal wist Fenna dit om te buigen naar een gelijke stand van 12-12 door een mooi schot vanaf de 9 meter. Yvonne zorgde vervolgens voor een voorsprong door vanaf de cirkel het 13e doelpunt te maken. Nog eenmaal wist Lido/De Vlinders te scoren, maar het langste eind was voor de dames van HCB. Door een mooie penalty van Janneke in de laatste 4 minuten van de wedstrijd was de winst voor de dames 2 van HCB'92.

Bron : HCB `92
Auteur: Marianne Stoesser
Meer nieuws HCB`92 >>>>


21-12-2014
 
 
Lido/De Vlinders Ds1 - HCB`92 Ds2
 
 
 
 

Blijf op de hoogte van sport & nieuws en volg www.boxteldigitaal .nl op instagram, twitter of like ons via facebook 

 

 

 
  
 

 
 
 

 

 

 
 
 
 
 
 
 
copyright © www.boxteldigitaal .nl (hoby)