Stuur uw sport & nieuws berichten in naar    www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws         www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws         www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws        Stuur uw sport & nieuws berichten in naar        www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws        
 
 


Boxteldigitaal
sport
&
nieuws

 

 
 
 
 
 
 

 

 

 

 
 
 

 

Dames Recreanten HCB'92 - HCG
 

 

Dames Recreanten HCB'92 boeken moeizame zege op HCG

Op maandagavond 9 maart jl. speelden de dames van HCB een sportieve wedstrijd tegen HCG.
De wedstrijd kwam voor de dames van HCB maar moeizaam op gang. Vlak na het startsignaal namen de dames van HCG de leiding in de wedstrijd. Door een aantal schoten vanaf afstand kwam de tegenstander binnen korte tijd op een 0-3 voorsprong. Met behulp een mooie schijnbeweging door Wendy stond er na een kwartier 1-3 op het scorebord. Helaas wisten de dames van HCG daarna twee keer de bal in de goal van HCB te krijgen. Dit o.a. door een ongelukkige rebound op de cirkel. Vlak voor de rust wist Wendy, wederom via een mooie beweging, twee keer het doel van HCG te vinden. Met een score van 4-5 gingen beide teams de rust in.

Na de rust kwamen de dames van HCB beter op gang. Een penalty werd helaas gemist maar door een rebound wist Jolanda de score gelijk te maken 5-5. Hierna lukte het Inge om een voorsprong te creƫren, dit door een mooi afgeronde vrije worp.
Helaas kwam HCG daarna weer op dreef en werd het door een break en een afstandsschot 6-7.
Dit waren echter wel de laatste goals welke HCG kon maken deze wedstrijd. Wendy wist nog drie keer het doel te vinden en ook Mandy kon vanuit de opbouw nog een keer scoren. Uiteindelijk bleven de punten bij de dames van HCB door een moeizame maar sportieve winst van 10-7.

Bron : HCB `92
Auteur: Janneke Greunsven
Meer nieuws HCB`92 >>>>


09-03-2015
 
 
Dames Recreanten HCB'92 - HCG
 
 
 
 

Blijf op de hoogte van sport & nieuws en volg www.boxteldigitaal .nl op instagram, twitter of like ons via facebook 

 

 

 
  
 

 
 
 

 

 

 
 
 
 
 
 
 
copyright © www.boxteldigitaal .nl (hoby)