Stuur uw sport & nieuws berichten in naar    www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws         www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws         www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws        Stuur uw sport & nieuws berichten in naar        www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws        
 
 


Boxteldigitaal
sport
&
nieuws

 

 
 
 
 
 
 

 

 

 

 
 
 

 

Recreanten HCB `92 - Cranendonck
 

 

HCB'92 recreanten pakken winst  tegen Cranendonk in Maarheeze

We speelden met 1 wissel en 1 extra speelster uit dames 2 in de persoon van Mandy. Na 5 minuten een balonderschepping, Wendy in de break, maar helaas, de keeper stopt de bal. Een tijdje over en weer niet echt goede aanvallen. Middels vrije worp en een mooie afleidmanoeuvre opende Wendy de score met 0-1. Terechte penalty benut door Wendy 0-2. Daarna Mandy met een mooie stuitbal laag 0-3. Op slag van rust, ondanks geblokt toch de bal achter Ankie beland en 1-3 met rust.

Na de rust goede spelhervatting. Gelukkig minder balverlies als in de 1e helft. Vanuit re hoek een mooie goal van Mandy 1-4. Daarna een break van Helen en prachtig afgesloten met de 5e goal. Vanuit een vrije worp een goal door wederom Mandy, een super aanwinst in deze partij. Daarna volgde er een tegengoal vanuit een penalty (verdedigingsfout aldus de scheidsrechter), helaas goed genomen door Cranendonk.Wendy ging vanuit haar favoriete li hoek naar rechterhoek en scoort de 2-7. In de slotfase van de wedstrijd loopt Karin (ze lijkt deze wedstrijd wel te vliegen) een breakout  en de score staat op 2-8 en blijft hierop staan. Een mooie score. Waar de tegenstander het niet geheel mee eens was denken we. Het gewoonlijke handen schudden na afloop van de wedstrijd was voor sommige personen bij Cranendonk te veel gevraagd. Maar zoals het echte sportieve handballers betaamd trok HCB zich daar niets van aan en stapte gewoon ook op die personen af.

Bron : HCB `92
Auteur: Erica Schellekens
Meer nieuws HCB`92 >>>>


18-11-2014
 
 
Recreanten HCB `92 - Cranendonck
 
 
 
 

Blijf op de hoogte van sport & nieuws en volg www.boxteldigitaal .nl op instagram, twitter of like ons via facebook 

 

 

 
  
 

 
 
 

 

 

 
 
 
 
 
 
 
copyright © www.boxteldigitaal .nl (hoby)