Stuur uw sport & nieuws berichten in naar    www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws         www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws         www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws        Stuur uw sport & nieuws berichten in naar        www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws        
 
 


Boxteldigitaal
sport
&
nieuws

 

 
 
 
 
 
 

 

 

 

 
 
 

 

Recreanten HCB`92 - EHV
 

 

HCB'92 Recreanten spelen geweldige wedstrijd.

Dames recreanten heeft maandag 8 december een geweldig wedstrijd gespeeld tegen de dames van EHV. De recreanten hadden de 3 punten dik verdiend met een uitslag van 10-3! EHV is een sterke tegenstander dus de recreanten wisten dat ze aan de bak moesten. De dames van EHV dachten dat het een makkelijk klusje ging worden, maar niets was minder waar. In de eerste minuut scoorde EHV van afstand. De verdediging van HCB werd op scherp gezet. En ook keepster Ankie Welvaarts was gewaarschuwd. Door fantastisch keeperwerk werd voorkomen dat het 0-2 werd. In de 8e minuut scoorde Wendy Schoenmakers de gelijkmaker. En Wendy had de smaak te pakken want ook in de 9e en 12e minuut wist ze het doel van EHV te vinden. EHV kreeg meerdere kansen maar er werd maar 1 keer gescoord. HCB stond fantastisch te verdedigen en Ankie Welvaarts een geweldige pot te keepen. In de 21e minuut scoorde Annemarie nog een mooi doelpunt.

De ruststand was 5-2 in het voordeel van HCB.
In de 5e minuut van de 2e helft scoorde Karin Schoenmakers met een onmogelijk onderhandse achterwaarts schot na een break-out. EHV mopperde steeds meer. HCB kon rustig blijven en in de 12e minuut en 17e minuut werd er gescoord door Wendy en Inge Brom. HCB kreeg vleugels, net zoals Helen Berkelmans die scoorde vanuit een sprongschot! De laatste minuut werd keurig uitgespeeld en uiteraard nog gescoord. EHV kreeg nog 1 kans om te schieten en die werd ook benut.

Eindstand 10-3 in het voordeel van HCB.

Uitstekend verdedigd, uitstekend gekeeped!

Bron : HCB `92
Auteur: Karin Schoenmakers
Meer nieuws HCB`92 >>>>


08-12-2014
 
 
Recreanten HCB`92 - EHV
 
 
 
 

Blijf op de hoogte van sport & nieuws en volg www.boxteldigitaal .nl op instagram, twitter of like ons via facebook 

 

 

 
  
 

 
 
 

 

 

 
 
 
 
 
 
 
copyright © www.boxteldigitaal .nl (hoby)