Stuur uw sport & nieuws berichten in naar    www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws         www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws         www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws        Stuur uw sport & nieuws berichten in naar        www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws        
 
 


Boxteldigitaal
sport
&
nieuws

 

 
 
 
 
 
 

 

 

 

 
 
 

 

Recreanten HCB` 92 - VHC
 

 

Recreanten HCB’92 doen zichzelf tekort

De dames van VHC kwamen 27 oktober jl. in Liempde op bezoek bij dames recreantenteam HCB’92 in sporthal Pius X om de verwachte overwinning binnen te slepen. Pas kort voor einde wedstrijd lukte het om de Boxtelse verdediging te breken waardoor de winstpunten inderdaad mee naar Valkenswaard gingen.

HCB’92 begon goed aan de wedstrijd, al kwamen de gasten door een paar snelle aanvallen op een 0-2 voorsprong. Steeds weer zocht VHC de aanval, echter door een straffe verdediging van de Boxtelse handbaldames liep de ploeg niet verder uit. Middels 2 identieke acties van HCB’92 wist Mandy van Abeelen de stand op gelijke hoogte te brengen. Over en weer werd het doel een lange periode niet gevonden, HCB’92 enkele malen onnodig balverlies , ook de gasten hadden last van obstakels. De paal, lat en het uitstekende keeperswerk van Ankie Welvaarts stonden in de weg. Invalspeelsters Laura van der Kinderen en Mandy van Abeelen passeerden in het laatste gedeelte van de eerste helft nog driemaal de keepster van VHC met mooie afstandschoten, de tegenstander wist ook nog middels een strafworp en een break-out te scoren. Ruststand was hierdoor 5-4. 

De pauze werd benut om een gewijzigde teamopstelling in het veld te brengen aan de kant van VHC. Begin tweede helft gingen de dames uit Valkenswaard voortvarend van start Binnen 8 minuten hadden ze de stand omgebogen naar 5-8. De thuisploeg had het geluk niet aan hun zijde in de aanval en 60 minuten gefocust blijven in verdediging was teveel gevraagd. Maar met een winnaarmentaliteit bracht HCB’92 het verschil terug tot 1 doelpunt omdat Jolanda van Gestel en Karin Schoenmakers de bal in de goal bij tegenstander gooiden.  De enerverende partij bleef verder in evenwicht, bezoekers kregen middels twee penalty’s kort achter elkaar de mogelijkheid om weer uit te lopen echter wederom stond Ankie Welvaarts in hun weg.  De recreanten probeerden de gelijkmaker te scoren maar kort voor het laatste fluitsignaal trof VHC het net. Eindstand 07-09, ondanks deze uitslag waren de Boxtelse dames toch tevreden, ze hadden weliswaar de kans laten lopen om er een gelijkspel uit te halen, maar wel vandaag voorkomen dat VHC met een monsterzege huiswaarts ging, zoals in voorgaande seizoenen het geval was. In het voorjaar van 2015 zal de return worden gespeeld.

Bron : HCB `92
Auteur: Hélen Berkelmans
Meer nieuws HCB`92 >>>>


27-10-2014
 
 
Recreanten HCB` 92 - VHC
 
 
 
 

Blijf op de hoogte van sport & nieuws en volg www.boxteldigitaal .nl op instagram, twitter of like ons via facebook 

 

 

 
  
 

 
 
 

 

 

 
 
 
 
 
 
 
copyright © www.boxteldigitaal .nl (hoby)