Stuur uw sport & nieuws berichten in naar    www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws         www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws         www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws        Stuur uw sport & nieuws berichten in naar        www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws        
 
 


Boxteldigitaal
sport
&
nieuws

 

 
 
 
 
 
 

 

 

 

 
 
 

 

Recreanten: HCB'92 - Bergeijk2
 

 

Recreanten: HCB'92 ruime winst op Bergeijk2

Op maandag 24 november waren de dames recreanten van Bergeijk2 weer welkom in de sporthal PiusX te Liempde voor een leuke wedstrijd tegen de recreanten van HCB'92. Vandaag hadden we Mary als gastspeelster. Na twee minuten opent Inge de score met een prachtig onderhands schot. Dit trucje herhaalt ze na een kleine 10 minuten nog eens waardoor het 2-0 komt te staan.Na een kwartier spelen, met kansen over en weer, weet Jolanda de bal op de helft van de tegenstander te onderscheppen en gaat alleen op de keeper af. Ze faalt niet en het staat 3-0. Meteen daarna wordt er een verdedigingsfout gemaakt door de dames van HCB'92 en krijgen ze een penalty tegen. Bergeijk2 weet ook deze kans niet te verzilveren, en gooien de bal naast de goal. In de 20e minuut loopt Hèlen nog een mooie break, maar de bal komt snoeihard op de paal.Door uitstekend keeperswerk van Ankie weet Bergeijk2 in de eerste helft niet te scoren en gaat HCB'92 rusten met een stand van 3-0.

Na de pauze volgt hetzelfde beeld. Al snel wordt het 4-0 door prima samenspel tussen Wendy en Karin. Karin vindt het net. Even later weet ook Wendy te scoren door een variant in de 9-meterworp waarbij ze zelf in de muur stond en na goed wegdraaien weet te scoren.
Even later weet Annemarie de bal goed te onderscheppen en stuurt Karin op een break. Karin scoort wel maar de goal wordt afgekeurd wegens cirkel. Daarna juichen de toeschouwers voor een goal van Mary, maar deze bleek toch via de verkeerde kant van het net in de goal te zijn gekomen, en telt dus ook niet. Wendy weet daarna het net wel weer te vinden, nu vanaf rechts, en zo staat het 6-0.
De tegenstander vraagt zich ondertussen af hoe ze Ankie vandaag kunnen passeren. Links, rechts, boven onder, ze heeft werkelijke alle ballen.
Vijf minuten voor tijd weet Mary alsnog te scoren uit een 9-meter worp. Het staat 7-0.
Even later wordt een goal van Wendy nog afgekeurd door de scheidsrechter. Maar het belangrijkste blijft: de nul houden! En het lukt!

Ondanks dat ze niet wisten te scoren had Bergeijk toch een fijne wedstrijd gespeeld. Alleen Ankie stond ze in de weg. Op naar een volgende wedstrijd! Uitslag: 7-0

Bron : HCB `92
Auteur: Evelien van den Boogaard
Meer nieuws HCB`92 >>>>


24-11-2014
 
 
Recreanten: HCB'92 - Bergeijk2
 
 
 
 

Blijf op de hoogte van sport & nieuws en volg www.boxteldigitaal .nl op instagram, twitter of like ons via facebook 

 

 

 
  
 

 
 
 

 

 

 
 
 
 
 
 
 
copyright © www.boxteldigitaal .nl (hoby)