Stuur uw sport & nieuws berichten in naar    www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws         www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws         www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws        Stuur uw sport & nieuws berichten in naar        www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws        
 
 


Boxteldigitaal
sport
&
nieuws

 

 
 
 
 
 
 

 

 

 

 
 
 

 

Roef ds - HCB`92 ds 2
 

 

Roef uit Moergestel te sterk voor H.C.B. '92 dames 2

Zondag 8 februari werd er uitgespeeld in Moergestel tegen de dames van Roef. De wedstrijd begon goed. Janneke Eijkemans scoorde al snel doordat ze vrij stond op de cirkel. Maar Roef bleek een goede tegenstander te zijn: er volgden drie doelpunten waardoor het 3-1 stond. H.C.B. '92 liet de moet niet zakken, Laura scoorde met een strakke lage bal maar ook Roef scoorde weer twee keer.

Invalster Janneke Greunsven maakte een mooi doelpunt vanuit de rechteropbouw en ook Ellen wist te scoren. Helaas zorgde snel spel aan de kant van Roef voor ook weer een aantal tegen doelpunten. Na nog een doelpunt vanuit de hoek gescoord door Mandy en vanuit de cirkel door Janneke Eijkemans gemaakt, was de ruststand uiteindelijk 10-6 in het voordeel van Roef. Na de rust werd er al snel weer gescoord, dit keer door Yvonne vanuit de rechterhoek. Meteen een aanval later zette Mandy vanuit de rechteropbouw de stand op 10-8. 

Na deze twee doelpunten ging het wat minder aan de kant van H.C.B. '92; er volgden een aantal snelle breaks vanuit Roef waaruit meestal een doelpunt voortkwam. H.C.B. '92 maakte uiteindelijk een eind aan deze doelpuntenreeks door zelf ook weer te scoren. Ilona scoorde mooi vanuit het midden en ook Janneke Eijkemans wist via het midden de bal in het net te gooien. Na weer twee doelpunten vanuit Roef scoorden Janneke Eijkemans nog vanuit de cirkel en maakte Fenna nog een mooi doelpunt vanuit de linkerhoek, waardoor de uiteindelijke stand uitkwam op 20-12 in het voordeel van Roef.

Bron : HCB `92
Auteur: Yvonne Jennissen
Meer nieuws HCB`92 >>>>


08-02-2015
 
 
Roef ds - HCB`92 ds2
 
 
 
 

Blijf op de hoogte van sport & nieuws en volg www.boxteldigitaal .nl op instagram, twitter of like ons via facebook 

 

 

 
  
 

 
 
 

 

 

 
 
 
 
 
 
 
copyright © www.boxteldigitaal .nl (hoby)