Stuur uw sport & nieuws berichten in naar    www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws         www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws         www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws        Stuur uw sport & nieuws berichten in naar        www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws        
 
 


Boxteldigitaal
sport
&
nieuws

 

 
 
 
 
 
 

 

 

 

 
 
 

 

Swift - HCB`92 Ds1
 

 

Verlies voor dames HCB in Helmond

De dames van HCB'92 moesten afgelopen weekend uit tegen Swift Helmond. De dames van HCB gingen gemotiveerd de wedstrijd in, maar ervaring uit voorgaande jaren leert dat Swift Helmond een fysiek sterke tegenstander is. In het begin van de wedstrijd liep het erg stroef bij HCB en het eerste doelpunt viel door een benutte penalty van Judit Bányai. Swift kwam wel tot scoren en liep snel uit naar een 5-2 voorsprong. Verdedigend kon HCB wat beter hun mannetje staan en kon hun achterstand inhalen door verschillende treffers van Bányai, die een erg lastige tegenstander was voor de tegenpartij; 6-5. Balverlies aan de kant van HCB werd echter afgestraft door de dames van Swift, waardoor HCB met een 9-6 achterstand de rust in ging.

De tweede helft had een ander karakter. Het ging er erg fysiek aan toe en er werd aan beide kanten stevig verdedigt. De scheidsrechter had het spel niet geheel in de hand, waardoor HCB soms voor haar eigen veiligheid moest kiezen. Toch liet HCB zich hierdoor niet afschrikken en wist door treffers van Nonja van de Langenberg, Inge van Drunen en Hèlen Berkelmans op gelijke hoogte te komen met Swift; 13-13. In de spannende en pittige eindfase van de wedstrijd ging de score gelijk op. Swift wist door scherpe afstandsschoten meerdere malen het net te vinden. Van Drunen wist door enkele onderhandse schoten doelpunten te scoren en van de Langenberg wist een overtuigende laatste treffer voor HCB te maken. Eindstand; 17-15.

Bron : HCB `92
Auteur: Inge V Drunen
Meer nieuws HCB`92 >>>>


30-11-2014
 
 
Swift - HCB`92 Ds1
 
 
 
 

Blijf op de hoogte van sport & nieuws en volg www.boxteldigitaal .nl op instagram, twitter of like ons via facebook 

 

 

 
  
 

 
 
 

 

 

 
 
 
 
 
 
 
copyright © www.boxteldigitaal .nl (hoby)