Stuur uw sport & nieuws berichten in naar    www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws         www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws         www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws        Stuur uw sport & nieuws berichten in naar        www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws        
 
 


Boxteldigitaal
sport
&
nieuws

 

 
 
 
 
 
 

 

 

 

 
 
 

 

Tremeg ds-HCB`92 ds1
 

 

HCB'92 DS1 houdt zicht op titel na zege

Afgelopen zondag 8 februari heeft het eerste team van HCB'92 in de uitwedstrijd opnieuw een belangrijke overwinning geboekt. Ondanks dubieuze beslissingen van de scheidsrechter werd in Bakel Tremeg verslagen met 16-18. 

Rond het middaguur begonnen de dames van HCB`92 aan een belangrijke missie, namelijk het thuisspelende team, Tremeg, verslaan. Deze dames hadden, tot vandaag, pas 1 wedstrijd op eigen bodem afgegeven. Andere titelkandidaten hebben hier dit seizoen allemaal een steekje laten vallen. HCB`92 had zich goed voorbereid op deze klus, al rustte er vandaag enige druk op de schouders, de wil om te winnen was zichtbaar, er werd soms te geforceerd gespeeld waardoor niet altijd alles lukte. Dit waren dan weer momenten waar de dames uit Gemert dankbaar gebruik van maakte.  HCB`92 liet de openingstreffer aan Tremeg,  die viel in de eerste minuut van de wedstrijd doordat de Boxtelse dames haar verdediging nog niet goed had staan. Daarna werd de stand omgebogen door mooie doelpunten van Nonja vd Langenberg, Miranda van Engelshoven en Judit Banyai. De overige speelminuten werd de voorsprong niet meer uit handen gegeven. Spannend bleef het tot het eindsignaal, want Tremeg bleef aanklampen. Het lukte HCB`92 keer op keer niet om afstand te nemen want af en toe moest HCB`92 een doelpunt toestaan en dan meestal ook nog via een zeven meter. Scheidsrechter hield de thuisspeelsters in het spoor door met regelmaat een cirkelfout  toe te kennen aan HCB`92 en deze te bestraffen met de nodige penalty`s gedurende de hele wedstrijd. In de laatste seconde van 1ste helft zorgde Inge van Drunen met een mooi onderhands afstandsschot dat er gerust kon worden met een klein puntenverschil, 9-11.  

Met instructies van de coaches aan beide kanten werd 2de helft aangevangen. Beide teams waren in sommige fases aan elkaar gewaagd. Ondanks het feit dat er momenten waren waarin HCB`92 veel te gehaast speelde, wat resulteerde in balverlies of missers op goal van tegenstander, bleven de Boxtelse dames op de been, ook keepster Mary Swinkels voorkwam op paar belangrijke momenten in de wedstrijd dat Tremeg de stand gelijk trok, ze hield bij twee van de vele penalty`s haar goal schoon. Annemarie Sens, weer present na vele maanden afwezigheid door blessureleed, passeerde 2 minuten voor tijd, vanuit de rechthoek de keepster van Tremeg en gaf haar teamgenoten iets meer lucht door de score naar 16-18 te brengen. De scheidsrechter kon in deze laatste minuten het verschil niet meer maken. De handbalsters van HCB`92 wonnen de wedstrijd door hard werk en zuivere doelpunten en hebben in de competitie de koppositie in handen met nog maar 4 duels te gaan..

Bron : HCB `92
Auteur: Hélen Berkelmans
Meer nieuws HCB`92 >>>>


08-02-2015
 
 
Tremeg ds-HCB`92 ds1
 
 
 
 

Blijf op de hoogte van sport & nieuws en volg www.boxteldigitaal .nl op instagram, twitter of like ons via facebook 

 

 

 
  
 

 
 
 

 

 

 
 
 
 
 
 
 
copyright © www.boxteldigitaal .nl (hoby)