Stuur uw sport & nieuws berichten in naar    www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws         www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws         www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws        Stuur uw sport & nieuws berichten in naar        www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws        
 
 


Boxteldigitaal
sport
&
nieuws

 

 
 
 
 
 
 

 

 

 

 
 
 

 

HCB`92 blacklight toernooi
 

 

HCB’92 straalt in het donker

Zaterdag 16 januari 2016 heeft de eerste editie van het HCB’92 BlackLight toernooi plaatsgevonden in Pius X te Liempde. Aan het einde van de middag toen de duisternis insloeg gaf de gehele sportzaal licht door middel van de black lights en fluorescerende spelers.

De jeugdleden mochten als eerste de zaal betreden. Samen met hun vriendjes en vriendinnetjes speelden ze verschillende wedstrijden. Alle gezichten waren voorzien van lichtgevende schmink en de bal viel ook enorm op in de donkere hal. Even was het spannend, maar al snel waren alle kinderen met plezier aan het handballen. Tussen de wedstrijden door konden ze hun dansmoves laten zien in de disco. De wedstrijden gingen redelijk gelijk op en alle vriendjes en vriendinnetjes hebben laten zien dat ze ook een aardig potje kunnen handballen.

Tussen de jeugd -en volwassen variant van Blacklight toernooi, was de HCB’92 Nieuwjaarsborrel te bezoeken door genodigden en aanwezige publiek. Vele lieten zich het aangeboden glaasje bubbels smaken.

Daarna was het de beurt aan de dames,  Ladies Night toernooi, veel leden hadden vriendinnen, moeder of zussen meegenomen. Uiteraard ontbraken de oud handbalsters ook niet. De vier gevormde teams namen het om en om  tegen elkaar op. Het niveau lag hoog, vele mooie acties werden ingezet en de bal vloog van de ene kant naar de andere kant over het veld. De toeschouwers keken met plezier vanuit de lichtgevende kantine toe hoe de dames elkaars meerdere probeerde te zijn. De fanatieke lichtgevende dames gingen allemaal voor de winst. Iedereen was dan ook een winnaar door de getoonde inzet. Aansluitend is er nog gezellig geëvalueerd in de kantine onder het genot van een borreltje.

Auteur: Hèlen Berkelmans
Meer nieuws HCB`92 >>>>


16-01-2016
 
 
HCB`92 blacklight toernooi
 
 
 
Bekijk de foto`s >>>>


Blijf op de hoogte van sport & nieuws en volg www.boxteldigitaal .nl op instagram, twitter of like ons via facebook 

 

 

 
  
 

 
 
 

 

 

 
 
 
 
 
 
 
copyright © www.boxteldigitaal .nl (hoby)