Stuur uw sport & nieuws berichten in naar    www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws         www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws         www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws        Stuur uw sport & nieuws berichten in naar        www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws        
 
 


Boxteldigitaal
sport
&
nieuws

 

 
 
 
 
 
 

 

 

 

 
 
 

 

White Demons Kraacht Kup 2016
 

 

Alle teams van HCB’92 aan de start in Berkel-Enschot

Tijdens het jaarlijkse handbaltoernooi, de Kraacht Kup, organisatie in handen van vereniging White Demons, gaven afgelopen weekend alle teams van HCB’92 acte de presence. Zaterdag 25 juni gingen in de ochtend alle jeugdleden op weg naar Berkel-Enschot. Daar net op tijd aangekomen, moesten alle spelers snel naar de verschillende velden.

Na een half uur kwam iedereen weer bij elkaar en konden de spelers onderling lekker keuvelen, snoepen of met de bal overgooien. Helaas waren veel wedstrijden op dezelfde tijd, dus weinig ruimte om elkaar onderling aan te moedigen. De F jeugd hebben het toernooi nog redelijk droog gehouden, maar de D -en B jeugd hebben een volle wedstrijd in de regen gespeeld. Alle wedstrijden eindigde met een shoot-out, waardoor de uitslag van de wedstrijd nog zou kunnen omslaan. De jeugd van HCB’92 kwam erachter dat er op dit onderdeel geoefend moet worden om volgend jaar het verschil te kunnen maken. De F -en D jeugd hebben een wedstrijd gewonnen, de B jeugd greep iedere keer net naast de overwinning. In de late middag arriveerden er vanuit Boxtel een lading dames, om met 2 volle teams deel te nemen aan het Beach handbaltoernooi. Hier werd goed gepresteerd, het ene damesteam iets beter dan het andere.

In de avond gooide het weer roet in het eten en besloot de organisatie om de resterende rondes af te lasten. Daar was niemand blij mee, maar het spel was niet meer te spelen op de zandvlakte die op sommige plaatsen veranderd was in een modderpoel. Aansluitend werd er door menigeen nog gezellig gefeest. Op zondag 26 juni had HCB’92 maar net genoeg speelsters om de tweede toernooi dag te spelen, met aanvulling van enkele jeugdleden werden er mooie resultaten behaald. Helaas werd op deze dag rond het middaguur ook besloten om het toernooi af te lasten i.v.m. de vele neerslag en het verwachte onweer. Het KNMI had code geel afgegeven en White Demons nam geen enkel risico wat een verstandig besluit was. Ondanks dat het weer op beide dagen een behoorlijke spelbreker is geweest mag dat de pret niet drukken, iedereen heeft een gezellig toernooi gehad. HCB’92 heeft van dit toernooi zoveel energie gekregen dat er alweer uitgekeken wordt naar komend seizoen. Veel veranderingen voor de deur, zoals aantal jeugdteams die doorschuiven door een nieuwe categorie, een extra jeugdteam in competitie, en beide seniorenteams zullen starten met een nieuwe samenstelling, dus op vele vlakken spannende ontwikkelingen.

Over een paar weken houdt HCB’92 haar zomerstop maar vanaf begin september gaat het een mooi jaar tegemoet.

Meer HCB`92 handbal nieuws >>>>
Meer White Demons handbal nieuws >>>>


25-06-2016
 
 
White Demons Kraacht Kup 2016
 
 
 
Bekijk de foto`s >>>>

Blijf op de hoogte van sport & nieuws en volg www.boxteldigitaal .nl op instagram, twitter of like ons via facebook 

 

 

 
  
 

 
 
 

 

 

 
 
 
 
 
 
 
copyright © www.boxteldigitaal .nl (hoby)