Stuur uw sport & nieuws berichten in naar    www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws         www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws         www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws        Stuur uw sport & nieuws berichten in naar        www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws        
 
 


Boxteldigitaal
sport
&
nieuws

 

 
 
 
 
 
 

 

 

 

 
 
 

 

Bedo DS2 - HCB`92 DS1
 

 

Ruime winst voor handbalsters van HCB’92 !

De handbalvrouwen van HCB’92 hebben zondag in Beek en Donk ruim gewonnen tegen Bedo. HCB’92 ging goed van start met een onderschepping van de bal door Hèlen Berkelmans en deze break belandde goed in het doel. Bedo kwam terug door 1-1 te scoren en HCB’92 moest wakker worden. Er werd een tandje bij gezet en door een mooie aanspeelbal van Inge van Drunen, die Miranda van Engelshoven perfect in haar handen kreeg en in het net werkte, was de knop om. Daarna wist HCB’92 vaker het net te vinden door  wissels van Ellen Persoons met  Inge van Drunen en met Nonja van de Langenberg en aangespeelde break out. (2-6).

De Boxtelse dames kregen steeds groter overwicht op het veld dat ook in doelpunten kon worden uitgedrukt. Judit Banyai scoorde vanuit een break en daarna kreeg Miranda weer de kans om te scoren. De gastvrouwen hadden veel moeite om door de perfecte dekking heen te komen van HCB’92. Uit een vrije worp scoorde Bedo de 3-9. Met enkele fraaie combinaties wist HCB’92 daarna nog een paar keer de weg naar het doel te vinden. Ellen van Brummelen scoorde uit een vrije worp en Miranda kwam mooi vrij op de cirkel.

Na de ruststand van 3-15 moest HCB’92 de concentratie weer oppakken. Dit was een uitstekende partij om het doelsaldo op te vijzelen wat misschien verder in de competitiestrijd nog nodig kan zijn. Er werd een andere verdediging opgezet bij HCB’92 waar de dames uit Beek en Donk ook geen raad mee wisten. Door goede wissels op te zetten wist HCB’92 de stand naar 3-23 te brengen. Door een snelle aanval van Hèlen wist zij het net te vinden. Meteen daarna onderschepte Judit de bal en verruimde de marge.  Ook Bedo vond nog een gaatje voor een schot en scoorde  vanuit de cirkel. HCB’92 bleef werken en overtroefde de huidige hekkensluiter van de ranglijst op alle fronten. De Boxtelse teamgenoten gunden elkaar doelpunten en daardoor kwamen mooie combinaties tot stand. Door wederom snelle aanvallen en een perfecte wissel tussen Inge van Drunen en Ellen van Brummelen werd er een score van boven de dertig genoteerd. In de slotfase wist Bedo nog een puntje te maken vanuit de cirkelpositie en hiermee werd de eindstand 5-31.

HCB’92 heeft door dit behaalde resultaat een ruime voorsprong in het doelgemiddelde t.o.v. haar concurrent en hiermee blijven de Boxtelse dames momenteel koploper in de competitie.

Auteur: Mary Swinkels
Meer nieuws HCB`92 >>>>


17-01-2016
 
 
Bedo DS2 - HCB`92 DS1
 
 
 
 

Blijf op de hoogte van sport & nieuws en volg www.boxteldigitaal .nl op instagram, twitter of like ons via facebook 

 

 

 
  
 

 
 
 

 

 

 
 
 
 
 
 
 
copyright © www.boxteldigitaal .nl (hoby)