Stuur uw sport & nieuws berichten in naar    www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws         www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws         www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws        Stuur uw sport & nieuws berichten in naar        www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws        
 
 


Boxteldigitaal
sport
&
nieuws

 

 
 
 
 
 
 

 

 

 

 
 
 

 

HCB'92 DS1 - EHV DS2
 

 

HCB’92 DS1 weer koploper door winst op EHV DS2

Na een korte onderbreking van twee weken van de competitie mochten de dames van HCB’92 het afgelopen zondag 10 januari opnemen tegen koploper EHV uit Eindhoven. De tegenstander is bij Boxtel bekend en fysiek erg sterk dus alle zeilen moesten bijgezet worden om de wedstrijd te gaan winnen om zo  de koppositie over te kunnen nemen.

HCB’92 begon erg voorzichtig aan de wedstrijd en kwam niet goed op gang. Statisch spel zorgde ervoor dat de aanvallen niet goed afgerond werden. Een goede actie van Hèlen Berkelmans uit de linkerhoek bracht uiteindelijk de score op 1-0, waarna aan Boxtelse zijde  een wissel goed werd ingezet waaruit Inge van Drunen kon scoren. Door het fysiek aanpakken in de verdediging van de Eindhovense dames kon HCB’92 profiteren uit een penalty die Judit Banyai raak schoot. De verdediging van HCB’92 stond goed  maar EHV wist echter uit vrije worpen te scoren en bracht de ruststand op 5-3 in het voordeel van HCB’92.

In de rust kreeg HCB’92 het advies van de coach om meer in te starten en te bewegen waardoor er wellicht kansen zouden ontstaan om de score verder uit te laten lopen. Maar door het fysieke spel en kleine opstootjes tussen de teams ging HCB’92 achter de feiten aanlopen en kwam EHV beter in de wedstrijd. Gastspeelster Mandy Schoenmakers zorgde ervoor dat het doelpuntenverschil weer op twee kwam en HCB’92 er in ging geloven om de wedstrijd uiteindelijk te gaan winnen. Een wissel tussen Inge van Drunen en Miranda van Engelshoven resulteerde weer in een doelpunt en daarmee werd de score 10-8. De laatste paar minuten van de wedstrijd wist Judit Banyai tot twee keer toe te scoren en bracht daarmee de eindstand op 12-9 zodat de Boxtelse dames het jaar goed zijn begonnen en weer koploper zijn in deze poule.


Bron : HCB `92
Auteur: Ellen Persoons
Meer nieuws HCB`92 >>>>


10-01-2016
 
 
HCB'92 DS1 - EHV DS2
 
 
 
Bekijk de foto`s >>>>

Blijf op de hoogte van sport & nieuws en volg www.boxteldigitaal .nl op instagram, twitter of like ons via facebook 

 

 

 
  
 

 
 
 

 

 

 
 
 
 
 
 
 
copyright © www.boxteldigitaal .nl (hoby)