Stuur uw sport & nieuws berichten in naar    www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws         www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws         www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws        Stuur uw sport & nieuws berichten in naar        www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws        
 
 


Boxteldigitaal
sport
&
nieuws

 

 
 
 
 
 
 

 

 

 

 
 
 

 

HCB`92 DS1 - PSV handbal DS4
 

 

Verlies HCB’92 DS1 in eigen huis PSV Handbal DS4

Alvorens de rolstoelhandbalmiddag op programma stond, moesten de dames van HCB’92 het zondag 6 maart opnemen tegen PSV Handbal uit Eindhoven. Het beloofde bij voorbaat een spannende wedstrijd te worden, het eerste damesteam van HCB’92 kampt namelijk al een paar weken met het afwezig zijn van enkele basisspeelsters. Vanwege hoogstwaarschijnlijk sommige langdurige blessures zal de komende tijd veelvuldig met verschillende invalspeelsters gespeeld worden. Een ware return of a legend, Elly Meulendijk, bijna een jaar niet getraind of gespeeld te hebben, stond er om haar teamgenoten te helpen. Coach Mirjam van Weert had het team geïnstrueerd er vooral een lekkere pot van te maken, de verdediging neer te zetten, zoals alleen HCB’92 dat kan, en in de aanval de bal het werk te laten doen.
PSV opende de score met een afstandsschot vanaf de linker opbouw.  HCB’92 wist vervolgens door een middenwissel via Inge van Drunen te scoren, die de bal via de onderkant van de lat het net in wist te krijgen. HCB’92 kwam vervolgens op voorsprong door een mooi een-tweetje tussen Nonja van de Langenberg en Susanne Ruijs en een prachtige schijnbeweging van gastspeelster Wendy Schoenmakers wat resulteerde in een treffer. De teams waren erg aan elkaar gewaagd en de wedstrijd ging gedurende de eerste helft erg gelijk op.

De Boxtelse dames gingen de rust in met een kleine achterstand: 5-6.
HCB’92 dacht lekker in de wedstrijd te zitten, de dames hadden niet veel aanwijzingen nodig en gingen vol vertrouwen de tweede helft in. Via een contrabal scoorde Nonja al snel de gelijkmaker. De aanvallen van HCB’92 liepen gevarieerd en de bal wist regelmatig het net te vinden. Doordat HCB’92 wat verslapte in achterste linie kon PSV middels afstandsschoten op gelijke hoogte blijven, stand 9-9. In de slotfase wist PSV echter op een ruimere voorsprong te komen want de Boxtelse verdediging gaf de bezoekers teveel ruimte. Ondanks dat Hèlen Berkelmans via een break out en Mandy van Abeelen via een penalty wisten te scoren, was dit helaas niet genoeg om PSV nog te achterhalen. Eindstand: 11-14.
De tussenstand in wedstrijdklassement is spannend, HCB’92 moet nu genoegen nemen met een derde plaats en PSV staat  net één plek onder HCB’92, met 1 puntje minder.

Uitslag  HCB '92 6 maart 2016:
Olympia’89 -  HCB’92 D1                            24 - 07
HCB’92 DB1 – Tremeg DB1                       02 - 13                                  
HCB’92 DS1 – PSV Handbal DS4            11 - 14  

Programma HCB '92 12-15mrt 2016:
12 maart  ( thuiswedstrijd De Braken) :
HCB’92 D1 – RED-RAG/Tachos D1          10:10uur
12 maart  (uitwedstrijd Drunen)
Elshout DS3 – HCB’92 DS2                        19:00uur                   
13 maart (uitwedstrijd Heeze)
Lido/De Vlinders DS1 – HCB’92 DS1       11:10uur   
13 maart (uitwedstrijd Veldhoven)                
Achilles’95 DB1 – HCB’92 DB1                 13:40uur   
15maart  (uitwedstrijd Geldrop)
HCG recr  –  HCB’92 recr                            19:30uur                   

               

Bron : www.HCB `92.nl
Auteur Inge van Drunen
Meer nieuws HCB`92 >>>>


06-03-2016
 
 
HCB`92 DS1 - PSV handbal DS4
 
 
 
Bekijk de foto`s >>>>


Blijf op de hoogte van sport & nieuws en volg www.boxteldigitaal .nl op instagram, twitter of like ons via facebook 

 

 

 
  
 

 
 
 

 

 

 
 
 
 
 
 
 
copyright © www.boxteldigitaal .nl (hoby)