Stuur uw sport & nieuws berichten in naar    www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws         www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws         www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws        Stuur uw sport & nieuws berichten in naar        www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws        
 
 


Boxteldigitaal
sport
&
nieuws

 

 
 
 
 
 
 

 

 

 

 
 
 

 

PSV Ds 4 - HCB'92 Ds1
 

 

HCB'92 wint zwaarbevochten wedstrijd van PSV

De dames van HCB'92 reisden afgelopen zondag 15 november af naar Eindhoven om wat vooraf een spannende wedstrijd beloofde te worden. De dames van PSV stonden met één wedstrijd minder gespeeld namelijk direct onder HCB'92 op de ranglijst. Geconcentreerd begonnen de dames uit Boxtel aan de wedstrijd, echter de verdediging stond nog niet zoals hij moest staan, waardoor de openingstreffer in het voordeel van PSV was.  De stand ging vanaf dat moment gelijk op door onder andere een prachtige goal van Annemarie Sens, een benutte penalty van Inge van Drunen en meerdere treffers van Judit Bányai. Doelvrouw Mary Swinkels stond goed te keepen op de vele afstandsschoten, waardoor HCB'92 aan het langste eind trok en met een kleine voorsprong de rust in ging, tussenstand: 5-6.

Na instructies van coach Mirjam van Weert om vooral een eigen spel te blijven spelen begonnen de dames gemotiveerd aan de tweede helft. Wederom ging de stand gelijk op, maar de dames van HCB'92 wisten de rest van de wedstrijd met minimaal één punt voor te blijven staan. Verschillende treffers van topscoorder Bányai, lastig te verdedigen hoekschoten van Nonja van de Langenberg en de verdediging die als vanouds stond als een muur maakten dat de dames met een 12-14 winst het veld verlieten. Deze winst van de dames van HCB'92 en verlies van de eerst geplaatste heeft de dames doen klimmen naar een gedeelde eerste plek in het klassement! 

Bron : www.HCB `92.nl
Auteur: Inge Van Drunen
Meer nieuws HCB`92 >>>>


15-11-2015
 
 
PSV Ds 4 - HCB'92 Ds1
 
 
 
 

Blijf op de hoogte van sport & nieuws en volg www.boxteldigitaal .nl op instagram, twitter of like ons via facebook 

 

 

 
  
 

 
 
 

 

 

 
 
 
 
 
 
 
copyright © www.boxteldigitaal .nl (hoby)