Stuur uw sport & nieuws berichten in naar    www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws         www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws         www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws        Stuur uw sport & nieuws berichten in naar        www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws        
 
 


Boxteldigitaal
sport
&
nieuws

 

 
 
 
 
 
 

 

 

 

 
 
 

 

Taxandria DS2 - HCB`92 DS1
 

 

Winst voor dames HCB’92 in Oisterwijk

Door een listige blessure van de vorige wedstrijd en een zwangerschap van een van de speelsters van HCB’92 gingen de dames afgelopen zondag samen met gastspeelsters, Mandy van Abeelen en Karin Schoenmakers, naar Oisterwijk.

De openingstreffer was in het voordeel van de thuisspelende partij, Taxandria. HCB’92 werd meteen op scherp gesteld en gaf antwoord door een mooie stuitbal van Nonja van de Langeberg uit de rechterhoek, een break-out van Judit Bányai en een wissel afgerond door Inge van Drunen. De verdediging van HCB’92 stond niet goed en de tegenstander wist al snel weer op gelijke hoogte te komen, 3-3. Van beide kanten werd er in de verdediging stevig aangepakt en HCB’92 wist maar weinig kansen te creëren in de aanval. Van Abeelen wist door een onverwachte stuitbal HCB’92 weer op voorsprong te brengen en van de Langenberg en Hèlen Berkelmans wisten de marge verder te vergroten waardoor HCB’92 met een 4-7 voorsprong de rust in ging. 

De tweede helft stond in het teken van frustraties van beide teams om de gladde bal en gladde vloer. Hierdoor was er veel balverlies en werden mooie kansen niet positief afgerond. HCB’92 wist echter haar verdediging op orde te krijgen, waardoor Taxandria maar weinig kansen kreeg om weer terug in het spel te komen. Ondanks het vele balverlies wist HCB’92 de voorsprong de rest van de wedstrijd te behouden. Zwaarbevochte treffers van van Drunen, van de Langenberg, Bányai en van Abeelen maakte dat HCB’92 met een 7-14 winst het veld kon verlaten. Door deze winst en verlies van de koploper heeft HCB’92 momenteel opnieuw de koppositie in handen en blijft de strijd om de eerste plek in de competitie erg spannend!

 

Bron : www.HCB `92.nl
Auteur: Inge van Drunen
Meer nieuws HCB`92 >>>>


31-01-2016
 
 
Taxandria DS2 - HCB`92 DS1
 
 
 
 

Blijf op de hoogte van sport & nieuws en volg www.boxteldigitaal .nl op instagram, twitter of like ons via facebook 

 

 

 
  
 

 
 
 

 

 

 
 
 
 
 
 
 
copyright © www.boxteldigitaal .nl (hoby)