Stuur uw sport & nieuws berichten in naar    www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws         www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws         www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws        Stuur uw sport & nieuws berichten in naar        www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws        
 
 


Boxteldigitaal
sport
&
nieuws

 

 
 
 
 
 
 

 

 

 

 
 
 

 

Acritas - HCB'92 D jeugd
 

 

Het veldseizoen is goed gestart voor de D jeugd van HCB'92

Dit seizoen met een gemengd team. 5 meiden van vorig jaar, 1 nieuwe en 2 nieuwe jongens. De tegenstander was ook onbekend voor ons , Acritas uit Bakel. Voor de wedstrijd een afspraak gemaakt dat de ouderen de nieuwe gaan helpen en coachen in het veld. De eerste helft was dit nog erg onwennig voor allemaal, maar gaandeweg de wedstrijd liep het steeds beter.

Als vanouds werd er goed in gestart waardoor de opbouwers konden scoren. Ruststand 6-4. Tweede helft zouden we ook wat break-outs gaan proberen, dit liep niet helemaal vlekkeloos, maar de tegenstander had er wel moeite mee. Het verdedigen ging steeds beter ook door de nieuwe. Waardoor we terug in de wedstrijd konden komen.  2 Minuten voor het eind was het 7-6. Toen ging het team er in geloven en door goed door te gaan kwamen we nog tot 7-7. Iedereen heel hard gewerkt. Knap hoor!

 

Bron : www.HCB `92.nl
Auteur : Anita V Rooij
Meer nieuws HCB`92 >>>>


05-09-2015
 
 
HCB'92 D jeugd
 
 
 
 

Blijf op de hoogte van sport & nieuws en volg www.boxteldigitaal .nl op instagram, twitter of like ons via facebook 

 

 

 
  
 

 
 
 

 

 

 
 
 
 
 
 
 
copyright © www.boxteldigitaal .nl (hoby)