Stuur uw sport & nieuws berichten in naar    www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws         www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws         www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws        Stuur uw sport & nieuws berichten in naar        www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws        
 
 


Boxteldigitaal
sport
&
nieuws

 

 
 
 
 
 
 

 

 

 

 
 
 

 

Aristos - HCB'92 B-jeugd
 

 

HCB'92 B-jeugd verliest nipt van Aristos

Zaterdag 5 september had HCB `92 B hun eerste veldwedstrijd met een nieuw team. In het begin van de wedstrijd moesten wij een beetje aan elkaar wennen. Waardoor we in de rust met 5-0 achter stonden. In de rust hadden we keeper wissel en ging Veerle in de goal. Na de rust wist Gitte te scoren 5-1. Uiteindelijk was het 3 x Manon F die wist te scoren door goed in te starten 6-4. Door niet goed opletten in de hoek kreeg Aristos de kans om te scoren en daar maakte ze gebruik van 7-4.

Daarna was het 2 x Manon F die scoorde een keer vanuit de rechteropbouw en een keer uit de rechterhoek met een schijnbeweging 7-5.

Daarna was het 2 x Aristos die scoorde via een door schijnbeweging en de andere door balverlies van HCB'92. Door een snelle actie wist Gitte 9-7 te scoren. Dit was tevens de eindstand. Veerle en Manon F hebben goed staan keepen. Trots op ons team dat we in de 2de helft zo goed zijn terug gekomen.

Bron : www.HCB `92.nl
Auteur : Gitte
Meer nieuws HCB`92 >>>>


05-09-2015
 
 
HCB'92 B-jeugd
 
 
 
 

Blijf op de hoogte van sport & nieuws en volg www.boxteldigitaal .nl op instagram, twitter of like ons via facebook 

 

 

 
  
 

 
 
 

 

 

 
 
 
 
 
 
 
copyright © www.boxteldigitaal .nl (hoby)