Stuur uw sport & nieuws berichten in naar    www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws         www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws         www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws        Stuur uw sport & nieuws berichten in naar        www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws        
 
 


Boxteldigitaal
sport
&
nieuws

 

 
 
 
 
 
 

 

 

 

 
 
 

 

B jeugd Achilles’95 - HCB`92
 

 

B jeugd HCB`92 verliest van Achilles’95

Zondagmiddag 13 maart ging het meisjes B-team op bezoek bij Achilles´95 in Veldhoven. Vol goede moed begon HCB´92  aan de wedstijd, deze keer extra hulp van enkele meisjes uit het D-team, omdat de B-jeugd momenteel 3 geblesseerden hebben. De verdediging, aan beide kanten, stond erg goed opgesteld.  Veerle van Abeelen stond super te keepen , ze hield zelfs een break-out tegen. Na 15 minuten , met nog steeds  0-0 op het scorebord, was het Liza van Rooij die met een mooie worp voor het openingsdoelpunt zorgde. Al snel daarna scoorde Achilles´95  1-1, en even later scoorde Achilles´95 weer. Liza trok de stand weer gelijk via een doelpunt vanuit cirkelpositie. Daar waren de meiden van HCB’92 erg blij mee. want de gastvrouwen pakten stevig aan. Ruststand was slechts 2-2.

Direct in het begin van de 2e helft scoorde Achilles´95 enkele malen, de verdediging van HCB’92 verslapte en dat gaf Achilles´95 de mogelijkheid om wat afstand te nemen met 5-2.  In deze fase scoorden Gitte Vanhout en Liza ook maar deze doelpunten werden helaas afgekeurd! Heel jammer! In deze wedstrijd waren wederom de beslissingen van de scheidsrechter zeer bepalend voor het verloop van de partij, want de scheidsrechter bleek erg gevoelig te zijn voor de aanwijzingen van de coach van Achilles´95. Er werd veel afgefloten in het nadeel van HCB´92. Dit gaf uiteindelijk een zeer vertekend beeld aan de eindstand van 14-2. De Boxtelse meisjes hebben goed hun best gedaan en Veerle heeft de hele wedstrijd super staan te keepen.


Bron : www.HCB `92.nl
Auteur : Manon vriens
Meer nieuws HCB`92 >>>>


13-03-2016
 
 
B jeugd  Achilles’95 - HCB`92
 
 
 
 

Blijf op de hoogte van sport & nieuws en volg www.boxteldigitaal .nl op instagram, twitter of like ons via facebook 

 

 

 
  
 

 
 
 

 

 

 
 
 
 
 
 
 
copyright © www.boxteldigitaal .nl (hoby)